Цареждате акумуратора и оставяте вадите бушон един по един и гледате колко милиампери е .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Freemont изтощава акумулатора
Collapse
X
-
valioboy написа: Преглед на мнениетоАкумулатора отново е източен Явно нещо което комуникира с блутут остава вкл.
Коментар
-
valioboy написа: Преглед на мнениетоНе знам колко е необосновано, но докато беше махнат предпазителя на блутут модула акумулатора не е падал. След това го захраних през реле през контакт и след 2-3 дни акумулатора беше отново долу. Блутут модула се гаси като махна контакт.
Коментар
-
PM_u_bo написа: Преглед на мнението
Вероятно този предпазител храни и нещо друго.
Коментар
-
И аз имах същия проблем с изтощаване на акумулатора,за което закупих нов без да има нужда. Падаше след няколко дни престой на паркинга. В последствие забелязах,че когато я заключа подцветката на километража остава активна и не изгасва. Може би и релетата не заспиват тогава. Отключвам я и запалвам двигателя отново,след това гася и заключвам. Тогава вече подцветката изгасва. Това го прави на 10 заключвания веднъж.Fiat Stilo 1.9JTD Multiwagon 115кс 2004г.
- 1 like
Коментар
-
valioboy написа: Преглед на мнениетоНе знам колко е необосновано, но докато беше махнат предпазителя на блутут модула акумулатора не е падал. След това го захраних през реле през контакт и след 2-3 дни акумулатора беше отново долу. Блутут модула се гаси като махна контакт.
Коментар
-
tempi4 написа: Преглед на мнението
Колега, изправен ли ти е блутут модула или е от тези които показват само system loading...... ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар