Има ли начин,след като е сменена оригиналната навигация да се свери час , дата ? Фиат браво 2007 .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сверяване на часовник, след махане на ориг. навигация
Collapse
X
-
charliii написа: Преглед на мнениетоИма ли начин,след като е сменена оригиналната навигация да се свери час , дата ? Фиат браво 2007 .Последна редакция от kiriluz1; 06.02.2023, 22:49.
-
Здравейте, може ли някой да ми подскаже как да сверя часовника на оригиналното радио на Фиат Брава. Четох из други дискусии, но при мен нищо не сработи. Виждам, че имам обозначения за това над бутони 2,3,4 и 5, но какво ли не пробвах и не се получава. Необходимо ли е радиото да е включено? Пробвах и с комбинации на бутоните, функция EXP, но не става или аз не правя нещо както трябва.
Коментар
-
Не е необходимо радиото да е включено. 2,3,4 и 5 са за да настроиш часа и минутите, а за да активираш тази функция, трябва да намериш с кой бутон става това. Опитай с останалите бутони, като задържаш 5-6 секунди даден бутон. Обикновено така се сверяват часовниците.Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
Коментар
-
dobrujanetza написа: Преглед на мнениетоВключва се радиото. На работещо радио се натиска и задържа бутон EXP- трябва да се изпише на дисплея. Започваш да въртиш VOLUME , докато сверош часовника. След сверяване на часовника изключваш радиото.
След всичко това часовника е сверен.
- 1 like
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар