Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сверяване на часовник, след махане на ориг. навигация

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сверяване на часовник, след махане на ориг. навигация

Има ли начин,след като е сменена оригиналната навигация да се свери час , дата ? Фиат браво 2007 .
    Lancia Kappa 2.0 20v 145hp- 1995 Landi Renzo lambda kontrol v-05
    Fiat Bravo 2 1.9 jtd 150hp

charliii написа: Преглед на мнението
    Има ли начин,след като е сменена оригиналната навигация да се свери час , дата ? Фиат браво 2007 .
    Да ,вързва се колата с Мултиекускан за Windows , Алфаобд за Андроид или друга диагностика с която може да се направи proxi alignment. След това сверявянето става от менюто с копчетата които местят фаровете нагоре надолу.
    Последна редакция от kiriluz1; 06.02.2023, 22:49.

Коментар

Благодаря ти..
      Lancia Kappa 2.0 20v 145hp- 1995 Landi Renzo lambda kontrol v-05
      Fiat Bravo 2 1.9 jtd 150hp

Коментар

Здравейте, може ли някой да ми подскаже как да сверя часовника на оригиналното радио на Фиат Брава. Четох из други дискусии, но при мен нищо не сработи. Виждам, че имам обозначения за това над бутони 2,3,4 и 5, но какво ли не пробвах и не се получава. Необходимо ли е радиото да е включено? Пробвах и с комбинации на бутоните, функция EXP, но не става или аз не правя нещо както трябва.
        Click image for larger version  Name:	IMG_20230212_164204.jpg Views:	0 Size:	1,88 MB ID:	2758973

Коментар

Не е необходимо радиото да е включено. 2,3,4 и 5 са за да настроиш часа и минутите, а за да активираш тази функция, трябва да намериш с кой бутон става това. Опитай с останалите бутони, като задържаш 5-6 секунди даден бутон. Обикновено така се сверяват часовниците.
          Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!

Коментар

Exp е бутона.

Коментар

Включва се радиото. На работещо радио се натиска и задържа бутон EXP- трябва да се изпише на дисплея. Започваш да въртиш VOLUME , докато сверош часовника. След сверяване на часовника изключваш радиото.
              След всичко това часовника е сверен.
              Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

dobrujanetza написа: Преглед на мнението
                Включва се радиото. На работещо радио се натиска и задържа бутон EXP- трябва да се изпише на дисплея. Започваш да въртиш VOLUME , докато сверош часовника. След сверяване на часовника изключваш радиото.
                След всичко това часовника е сверен.
                Стана! Огромно благодаря.

Коментар

Working...
                X