Здравейте! Имам проблем с таблото на моето Стило, а той е следният. Както си карам и таблото ми изгасва и се рестартира все едно прави нов чекинг когато я включя на контакт и това го прави постоянно също така ми изключва и подсветката на бутоните на климатика и сд-то се изключва. Някой път се изключва всичко напълно и седи така известно време после пак се рестартира, докато е в изгаснало положение всичко си работи мигачи фарове всичко но не ми отчита никакви индикаций промерно, че съм на включени къси светлини или че съм пуснал мигач не ми свети и ботона за климатика пък е пуснат и работи. Установих, че като спра сд-то проблема изчезва и реших да си сложа оригиналното сд да видя дали и с него имам същия проблем за жалост да. Но като сложих оригиналното сд от него музика не се чува нито шум от радио нито нищо. Също така понякога когато го прави мн често проблема ми излиза грешка в датчика за нивото на маслото и си остава да свети докато не се рестартира пак и изчезва. Колата няма проблем със варвеж или нещо друго всичко си и работи. Сд-то беше сменено преди 5 години и не е имало проблем до преди 3 седмици. За съжаление не мога да я закача на диагностик понеже работя от сутрин до вечер без почивен ден а всеки ден я ползвам за да ходя на работа по 70 км. Колата е Фиат Стило 1.9 jtd 80к.с. 2002г. За съжаление не мога да прикача видеото, което съм направил.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с таблото на километража
Collapse
X
-
https://www-autogenius-info.cdn.ampp...box-diagram%2F
f31 7,5 A май е бушона който търсиш или f70 при акумулатора,като почни първо от проверка на клемите му.Последна редакция от kiriluz1; 13.09.2022, 21:06.
Коментар
-
СД-то го смених преди 5 години и за тези 5 години никъкъв проблем вече 3-та седмица прави така помислих че в него е проблема и си свързах оригиналното което махнах преди 5 години но резултата е същият но установих че със оригиналното нямам звук иначе и ремуут контрола работи вс си му работи
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар