Здравейте колеги, въпросът ми е какви са размерите на говорителите отпред и отзад на фиат стило 1.9jtd 2002г, двувратка и има ли някакви затруднения при смяна?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Говорители за стило
Collapse
X
-
Аз имах проблеми обиколих няколко сервиза и така и не можаха да ми намерят размер който да ляга както трябва в гнездата.Преди време някъде бях че че 17 инча сават ама при мен не станаха.Взех втора употреба преди една година и сега пак не свирят отново са скъсани.Говоря за предните със задните съм нямал драми.STILO 1.4 16v.
-
На Стилото предните са като на Браво2 . Мисля че при Стило задните и предните са едни и същи т.е. като предните на Браво2,но не съм на 100%сигурен.
https://www.fiatforum.bg/forum/%D0%B...8F%D0%BD%D0%B0Последна редакция от kiriluz1; 27.09.2022, 09:43.
Коментар
-
ivan77 написа: Преглед на мнениетоПроблема е че най-евтините 16,5 които намерих бяха над 120лв.
Последна редакция от kiriluz1; 27.09.2022, 13:31.
Коментар
-
Колега били ми дал инфо кой точно модел на Херц си купил или линк към магазина.Защото аз намирам само двулентови.И другото което ме интересува е борда където ляга говорителя пришлайфа ли го или самият говорител си ляга вътре,че от снимката не мога да се ориентирам.Последна редакция от ivan77; 27.09.2022, 15:26.STILO 1.4 16v.
Коментар
-
https://www.avitel-bg.com/hertz-cento-c-165l
Мисля че са тези. Носех си стария говорител и момчето там ми ги препоръча,премерихме ги на място и след като видях че стават ги взех. Борда с клещите внимателно го махнах,а отзад ги запоих към оригиналната букса на стария говорител и станаха добре и лесно. Единствния тормоз беше при свалянето на фабричните от вратата че бяха с попнитове.
Коментар
-
ivan77 написа: Преглед на мнениетоЗа тях не се бях сетил,ще проверя.Сега им погледнах в сайта имат,ще взема старите говорители които смятам да ги ползвам за адаптери и на място ще видим.
Коментар
-
kiriluz1 написа: Преглед на мнението
Аз така ги правих,само ги разнитих и после в къщи си монтирах говорителите и си ги запоих за буксата,след това с болтове и гайки ги монтирах обратно.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар