...
Ще започна с крушките за халогените - ако ги сменя с лед(без канбус) ще светне ли индикация за изгоряла крушка на таблото? Същото и за крушките в плафоните
Мненията от темата Общи въпроси за Фиат Браво 2 са копирани тук. Модераторски екип на fiatforum.bg
На халогените са H11 и тези които съм сложил(Китай алиекспрес) може малко да те разочароват,леко са слаби но се свиква,на дъжд е добре. Иначе късите H1 купени от тук и пак китайски светят доста добре. На дългите които пак са H1 не съм слагал ,защото там е приключение и май трябва да се сваля фара. Внимавай за чуплива изолация на кабелите вътре във фара. От годините и топлината са изгоряли. Вътре в купето и багажника съм сменил всички крушки и усещането е приятно,доста светло става.
Започнах с крушките на фаровете за мъгла. За сега съм доволен, дойдоха за по малко от месец. пробвах и два вида крушки за преден габарит, без канбус, но и двете даваха грешка. Така че габарита го оставям
Малко ще са ти слаби,но пробвай и виж. Иначе аз съм с такива на халогените ,като преди това бях с тези които ти си сложил ,разликата е огромна.На късите също съм с такива но само с два чипа.
Коментар