Здравейте, отварям темата по повод на следните мнения:
Имам въпросната програма, но не съм сигурен че я ползвам правилно или че няма някакъв проблем. При опит за свързване с боди компютър имам няколко варианта, но не съм сигурен кой е за моята кола - Fiat bravo 1.4 t-get 150 коня 2007. Изключвам първите 3 и с който и от останалите да пробвам:
резултата е can error:
но ако потвърдя с ОК ми показва че съм свързан но модела на устройството не е разпознат:
може ли да се използва така програмата? И zeroing self adaptation parameters ли e опцията за триене на бензиновите адаптации?
За съжаление youtube не дава резултат при търсене на ресет на бензиновия компютър с тази програма и се надявам ако някой от форума го е правил да сподели как става ?
kiriluz1 написа:
Преглед на мнението
kiriluz1 написа:
Преглед на мнението
резултата е can error:
но ако потвърдя с ОК ми показва че съм свързан но модела на устройството не е разпознат:
може ли да се използва така програмата? И zeroing self adaptation parameters ли e опцията за триене на бензиновите адаптации?
За съжаление youtube не дава резултат при търсене на ресет на бензиновия компютър с тази програма и се надявам ако някой от форума го е правил да сподели как става ?
Коментар