Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Blue & me изгуби телефона и флашката

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Blue & me изгуби телефона и флашката

Здравейте !
    Имам Добло 2014 г. След дълго и щастливо ползване на системата Blue & me един хубав ден с паленето започна да мига километража . След това разбрах ,че Blue & me модула не работи . Не светеше модулчето между седалките и телефона не откри модула .
    В сервиза му пуснаха proxy модула светна и спря да мига километража , но пак няма връзка с телефона и флашката .
    Сдобих се с AUX кабел и се оказа ,че мога да си пускам музика през телефона , но нищо повече .

Рестартирах радиото през менюто . Без резултат .
    Направих стъпките изброени в тази публикация http://clubalfaromeo.com/forum/showt...EE%E1%EB%E5%EC но отново ефект няма . Като единствената разлика е че не съм ползвал флашка 1 GB е 4 Gb . Не успях да намеря по малка . Където и да питам за 1 или 2 Gb ме гледат като полезно изкопаемо

Fiat Doblo 2 Maxi 2,0 Multijet 135 CV
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I)

С флашка 1гигабайт форматирана фат 32 от страницата на блу енд ми се сваля блу енд ми конфигуратор и се разархивира на флашката ,слагаш я след това юсб даваш контакт и чакаш 1-2 минути ,след това изключваш от контакт и вадиш флашката. Сега на нея има точната версия на блу енд ми то ,след това на сайта на блу енд ми с флашката си разпознаваш версията която трябва да свалиш за твоето блу енд ми сваляш го разархивираш ,слагаш на флашката и слизаш в колата ,слагаш флашката в юсб даваш контакт и чакаш да ъпдейтне. тези работи стават само на ПС.
    https://www.fiat-accessories.com/blue-and-me-update
    Тук е обяснено.
    Последна редакция от kiriluz1; 23.04.2022, 15:12.

Коментар

Здравейте колеги,
      И аз имам този проблем но,когато не работи модула и USB-то просто няма как да се инсталира нищо.За да се изпълни процедурата USB трябва да е активно.

Коментар

jivkodp написа: Преглед на мнението
        Здравейте колеги,
        И аз имам този проблем но,когато не работи модула и USB-то просто няма как да се инсталира нищо.За да се изпълни процедурата USB трябва да е активно.
        При мен в жабката където е самият компютър на блу енд ми то под пластмасово капаче има друго usb. Виж дали и при теб не е така

Коментар

Здравейте !
          След дълга борба за намиране на флашка 1 GB и опит за преинсталиране на драйвъри не се се справих . Но успях да оправя с blue & me -то като свалих клемата на акумулатора
          Fiat Doblo 2 Maxi 2,0 Multijet 135 CV
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I)

Коментар

Е аз съм си преинсталирал драйвери на Blue & Me и от 8GB флашка, не разбирам защо се мъчите да търсите 1GB такава..?
            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
            X