Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Настройка на радиото

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Настройка на радиото

С фабрично радио съм на Фиат Брава, довечера ще сложа и снимки. Радиото изглежда така от дясно са копчетата от 1 до 6, а от ляво долу са копчетата /пак 6 бутона/ за настройка и копчето за усилване на звука .Понякога като загуби сигнал радиото автоматично почва да търси следващата станция. Имали начин да се спре тази опция и как?Благодаря предварително.
    Brava 1.6 16v 103 hp - 04/08

Спри си RDSa и няма да имаш този проблем.
    Fiat Marea SX 1.6. 16V '98
    Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V '99

Коментар

Извинявай за тъпия въпрос , но как се спира
      Brava 1.6 16v 103 hp - 04/08

Коментар

Глей са: Използваш търсачката на форума, за да търсиш за "Alternative Frequencuies". Ще се появи 1 тема, която като прочетеш, ще имаш полза.

Коментар

ogi28b написа:
          Глей са: Използваш търсачката на форума, за да търсиш за "Alternative Frequencuies". Ще се появи 1 тема, която като прочетеш, ще имаш полза.
          Оги, с търсачката не излиза (поне при мен) споменатата от теб тема! А и аз не си спомням да съм чел такава тема! Ако я откриеш пусни линка!
          Space Star 1.9 DID

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...ciesНямах предвид че темата се казва така, ами че такива думички се срещат в нея
            Прикачени файлове

Коментар

Благодаря за линка. Написах същото в търсачката както и ти, обаче резултат никакъв. Както и да е важното, че стана работата!
              Space Star 1.9 DID

Коментар

Здравейте да не отварям нова тема да питам и аз по същия въпрос. Купих си по-новия модел на радиото (с чейнджър контрол-а .....), отначало и при мен се разцентроваше и започваше да търси само (станциите бяха запаметени) ,видях някакво копче IS (inteligent search, или нещо подобно) и него ръчках и пак не :D ...от самосебе си някой път зацепва .... ако може малко помощ аааа голям съм ...... сори видях линка
                Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
                Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

Working...
                X