С фабрично радио съм на Фиат Брава, довечера ще сложа и снимки. Радиото изглежда така от дясно са копчетата от 1 до 6, а от ляво долу са копчетата /пак 6 бутона/ за настройка и копчето за усилване на звука .Понякога като загуби сигнал радиото автоматично почва да търси следващата станция. Имали начин да се спре тази опция и как?Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Настройка на радиото
Collapse
X
-
ogi28b написа:Глей са: Използваш търсачката на форума, за да търсиш за "Alternative Frequencuies". Ще се появи 1 тема, която като прочетеш, ще имаш полза.Space Star 1.9 DID
Коментар
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...ciesНямах предвид че темата се казва така, ами че такива думички се срещат в нея
Коментар
-
Здравейте да не отварям нова тема да питам и аз по същия въпрос. Купих си по-новия модел на радиото (с чейнджър контрол-а .....), отначало и при мен се разцентроваше и започваше да търси само (станциите бяха запаметени) ,видях някакво копче IS (inteligent search, или нещо подобно) и него ръчках и пак не :D ...от самосебе си някой път зацепва .... ако може малко помощ аааа голям съм ...... сори видях линкаFiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар