Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква автоаларма да си купя?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Каква автоаларма да си купя?

Въпроса е че ми омръзна да отключвам и заключвам колата с ключа и искам да си купя някаква аларма за тази цел, да ми управлява централното. За друго алармата е безполезна за мен, освен да събужда комшиите файда от нея няма.Няколко приятели имат MARK, български били и ми препоръчват тях. Във Варна е фирмата и предполагам там ги правят.Какво ще кажете колеги вие с какви аларми сте и какво ще препоръчате?
    Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
    Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше

Виж какво продаде скоро колегата Manolov. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=28922Разпитай откъде го е намерил.А за алармите - по-добре българската, отколкото някоя с незнаен произход.
    Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

привет от Варна....няма такованещо че марк се правят в БГ.........тайвански са .Не са лоши по принцип но по добре си вземи някоя българска-сервиза им е лесен и почти навсякъде ги ремонтират.Аз лично съм китайче от 45 лв и съм монтирал досега 5 аларми по колите на родата,а и за 45 лв каква гаранция -като се скапе сменяш с нова/макар че досега не съм имал проблеми / мисля че се казваше РОБОГАРД и я взех от магазин конрад във Варна
      ФИАТ БРАВО 1.4-ГОЛЕМИЯ МОТОР

Коментар

4i4oico написа:
        привет от Варна....няма такованещо че марк се правят в БГ.........тайвански са .Не са лоши по принцип но по добре си вземи някоя българска-сервиза им е лесен и почти навсякъде ги ремонтират.Аз лично съм китайче от 45 лв и съм монтирал досега 5 аларми по колите на родата,а и за 45 лв каква гаранция -като се скапе сменяш с нова/макар че досега не съм имал проблеми / мисля че се казваше РОБОГАРД и я взех от магазин конрад във Варна
        Да и почти всеки може да ти отключи колата! Ако ми беше това на главата аз лично щях да си поръчам нещо от англия! Там са маркови, качествени и не чак толкова скъпи!
        ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
        // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

мойта е от тези хораhttp://www.bsm-bg.com/products.php?l...&gid=2имат магазин в Сф - беше на/до Цариградскоедит - на доста страници е ... има адски евтини..от мойта съм доволен. не съм доволен от идиота дето я е монтирал, но го пооправих монтажа

Коментар

ре

SAS техно. Посока Варна -Шумен в ляво, преди светофарите за Метро .Алрмата е SATURN M6. С метално дистанционно ,22 функции за програмиране,динамичен код,доста силна сирена и т.н.тМонтирам средно две на ден.Оплаквания няма.Ако искаш телефон ,на лични.
            Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

Значи съм се бъркал за МАРК, че са български. Тогава кажете някоя марка български аларми и от къде мога да си поръчам.
              Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
              Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше

Коментар

ilko-gd написа:
                Значи съм се бъркал за МАРК, че са български. Тогава кажете някоя марка български аларми и от къде мога да си поръчам.
                бре ти изобщо прочете ли ми поста тия ги произвеждат ...

Коментар

Working...
                X