Желая да си сложа Ксенон и искам някои мнения и снимки ако може...???? :P
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Може ли някои да ме посаветва за добър Ксенон в Пловдив..???
Collapse
X
-
u_bo
има много хубава тема за ксенонче от хонг конг .. виж с търсачкат pclinkмоя е от там и също го слага мечо кух, като му помагаха прасчо и йори
Коментар
-
колега на кукленско шосе до BOCSH сервиза има един магазин за аудио и видео техника за колата има и ксенони и сякви други електриники аз си сложих ксенон преди 10 дена много сам доволен монтират го на място гаранцията е 1 година комплекта е много хубав LUXIMA е ксенона и е много качествен страшно сам доволен
Коментар
-
Popov написа:u_bo написа:има много хубава тема за ксенонче от хонг конг .. виж с търсачкат pclinkмоя е от там и също го слага мечо кух, като му помагаха прасчо и йори
Коментар
-
Sev написа:Popov написа:u_bo написа:има много хубава тема за ксенонче от хонг конг .. виж с търсачкат pclinkмоя е от там и също го слага мечо кух, като му помагаха прасчо и йори
Коментар
-
Popov написа:...щото е по синкаво и предпочитам такава светлина или се бъркам....Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
u_bo
fanatiliano написа:колега на кукленско шосе до BOCSH сервиза има един магазин за аудио и видео техника за колата има и ксенони и сякви други електриники аз си сложих ксенон преди 10 дена много сам доволен монтират го на място гаранцията е 1 година комплекта е много хубав LUXIMA е ксенона и е много качествен страшно сам доволен
Коментар
-
Аз когато слагах исках 6000К ама нямаха и ми сложи 5000к като се разбрахме като получи 6000К да се обади да сменим крушките. И така след някои ден ми звънна момчето отидох смених ги но карах с тях само една вечер и се върнах да си взема 5000к разликата в светенето меко казано ми се стори огромна 5000К нестига че светят доста по добре ами го няма тоя синкаф ефект по всичко бяло що осветяват фаровете. Така че не бих си взел повече от 6000КПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Видях една примамлива оферта за монтаж на ксенон/140лв/ на кръстовещето на Пещерско шосе при ХЕИ -Пловдив. За качеството...незнам!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Popov написа:Да и аз ги видях тия момчета са нови там на пещерско и цената е 139 лв...Обаче ксенона няма да е по различен от този които Sev препоръча или така мисля...???Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар