Моля ,ако някой има подобна схема да я публикува.Мисля че след 14 месеца служба Темпра та ми почна да си показваномерата.Бих искал да се запозная с схемата и ,и чак тогава да ровичкам по нея.И за двама ни ще по-добре така .За сега съмненията ми са около зле сработващи релета за управление на вентилаторите, и на климатроника. Предварително благодаря,пробвах с търсачката,но не стигнах до истината. Фиат Темпра 1.8 i.e. sw 159А4.000 80kw с климатроник.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ел.схема на Темпра 1.8
Collapse
X
-
Мамка му как ме е яд че си продадох книжката с темпрата. Ще потърся и аз нета. Ама какво точно да търся. Относно климатроника или абсолютно всички възли те интересуват?Fiat Palio Weekend TD70
ПО ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "ДИЗЕЛ"
-
По принцип ме интересува всичко.За сега открих един проблем,по-скоро няколко на едно място.Има зад десния фар една кутия в нея са няколко релета и два предпазителя монтирани на многослойна платка.Едно от релетата (за втората степен) на вентилатора не включваше всеки път.Разглобих го и почистих контактите и за сега сработва.Не харесах състоянието на единия контакт,но за сега ще кара така,релето е на сименс.За сега не успях да накарам вентилатора да тръгне когато включа климатика.Когато подам маса на термо съпротивлението независимо дали преди или след него вентилатора тръгва даже както трябва с различна скорост.Ще ми се да разчета схемата за да знам как да я лекувам после .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар