Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ел.схема на Темпра 1.8

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ел.схема на Темпра 1.8

Моля ,ако някой има подобна схема да я публикува.Мисля че след 14 месеца служба Темпра та ми почна да си показваномерата.Бих искал да се запозная с схемата и ,и чак тогава да ровичкам по нея.И за двама ни ще по-добре така .За сега съмненията ми са около зле сработващи релета за управление на вентилаторите, и на климатроника. Предварително благодаря,пробвах с търсачката,но не стигнах до истината. Фиат Темпра 1.8 i.e. sw 159А4.000 80kw с климатроник.

Мамка му как ме е яд че си продадох книжката с темпрата. Ще потърся и аз нета. Ама какво точно да търся. Относно климатроника или абсолютно всички възли те интересуват?
    Fiat Palio Weekend TD70
    ПО ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "ДИЗЕЛ"

Коментар

По принцип ме интересува всичко.За сега открих един проблем,по-скоро няколко на едно място.Има зад десния фар една кутия в нея са няколко релета и два предпазителя монтирани на многослойна платка.Едно от релетата (за втората степен) на вентилатора не включваше всеки път.Разглобих го и почистих контактите и за сега сработва.Не харесах състоянието на единия контакт,но за сега ще кара така,релето е на сименс.За сега не успях да накарам вентилатора да тръгне когато включа климатика.Когато подам маса на термо съпротивлението независимо дали преди или след него вентилатора тръгва даже както трябва с различна скорост.Ще ми се да разчета схемата за да знам как да я лекувам после .

Коментар

Огледай в Dоwnload секцията

Коментар

ТУК ще намериш всичко което ти е необходимо, за климатроника - 2.09
          Peugeot 406, 2000 HDi 90
          ex. Peugeot 106 1,5 D
          ex. Ritmo 70 138B2.000
          ex. Tempra 2.0 159A6.046
          Плийз, юз кирилик алфабет! Иф ю нот булгариан, но проблем юзинг shlockаvitsa. Бест регардс!

Коментар

Благодаря,остава да се запозная подробно със схемите.

Коментар

Working...
            X