Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Компютър за пунто 1.2 16 V

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    hf hpe написа:
    писах ти и на лично съобщениеидваш при мен и ти го оправям
    хе хе хе! "Отслужливи" това че 80% от колегите не посещават този раздел е друг въпрос. аз лично го посещавам на седмицата 1 път. даже и по малко. проблемите по моята кола има кой да ги отстрани тоест АЗ. това че неискаш дапомогнеш на човека е друг въпрос! все пак човек до човека опира. рано или късно пак ще плачеш по форумите и по сервизите. нетиго пожелавам ама това са реалностите от живота!!!

    Коментар


      #17
      Re: Компютър за пунто 1.2 16 V

      mario8106 написа:
      трябва ми за проба, че от сервиза на фиат казаха, че трябва да намеря работещ за да ми кажат каква ми е точно повредата на моя пунтак, защото моята дава грешка и автомобила се кара доста трудно.
      Явно проблема и при мен е аналогичен, вече два пъти ходих на диагностика, но всичко остава в компютъра.Става дума за пунто 1.2, 44кв. Колата работи нестабилно, и се кара трудно. Не винаги свети грешката и когато не свети е ОК, но когато светне мощността пада значително... Някой знае ли къде мога да я закарам, става дума за Варна, и да се видят какви са вариантите.

      Коментар


        #18
        ..

        hf hpe написа:
        писах ти и на лично съобщениеидваш при мен и ти го оправям
        А за кой проблем става въпрос, за педала на газта, или компа, защото при мен също отива на смяна на ЕКУ-то... и е хибридно както казва колегата.

        Коментар

        Working...
        X