Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой иска ли да си поръчаме ксенон на партия

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някой иска ли да си поръчаме ксенон на партия

Да си направим една поръчка от тук http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=21510 ?На мен ми трябва само 1 баласт. Ако на някой друг му трябва баласт или крушка може да си поръчаме един комплект ксенон и всеки да вземе каквото му трябва?
    Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Re: Някой иска ли да си поръчаме ксенон на партия

westdogg написа:
    Да си направим една поръчка от тук http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=21510 ?На мен ми трябва само 1 баласт. Ако на някой друг му трябва баласт или крушка може да си поръчаме един комплект ксенон и всеки да вземе каквото му трябва?
    Еми че те се продават и само баласти в БГ.Така няма да чакаш.

Коментар

Да , ама искат 70лв за един баласт. Аз по-добре цял компрект да си купя за 100лв. А и аз понеже съм с ксенона от сайта , искам пак да е същия баласт.

Коментар

Мии... ако аз искам само двете крушки, а комплекта е 100лв. за колко ще ми ги дадеш?
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Ами колкото си струват в сайта- 40лв. Аз пък може да взема и двата баласта. И така 60лв от мен и 40лв от теб - съгласен ли си?

Коментар

westdogg написа:
            Ами колкото си струват в сайта- 40лв. Аз пък може да взема и двата баласта. И така 60лв от мен и 40лв от теб - съгласен ли си?
            Съгласен! Някъде около 6000К, какви крушки предлагат?

Коментар

Ами то без това имат само 6000К така че си екстра. Н1 ли ти трябват?

Коментар

westdogg написа:
                Ами то без това имат само 6000К така че си екстра. Н1 ли ти трябват?
                Да! Нали не светят синкаво тяхните 6000К?

Коментар

Ами не, светят мн готино бяло. На мен мн повече ми харесват тяхниете 6000К пред някой други които съм виждал по улиците. Ето снимки да видиш горе долу как светят.
                  Прикачени файлове

Коментар

Ми добре, навит съм!

Коментар

Ами трябва да видиме как ще направим поръчката. Аз не съм по тази част. Ако можеш ти я направи, ако не- разбрал съм се с колегата Sev да ги поръча и ние да му преведеме парите. Дай по-добре да си пишеме на лични вече.

Коментар

Само и аз да кажа, че при мен в един гараж продават баласти, нови, от класа на луксима (качествени и с процесорен контрол) за скромните 50лв /броя.Аз и един съсед си взехме преди доста време и съм доволен много.А и забравих нещо - баластите не са заляти и при повреда могат да се ремонтират - аз за това си ги взех преди.

Коментар

1115 написа:
                          Само и аз да кажа, че при мен в един гараж продават баласти, нови, от класа на луксима (качествени и с процесорен контрол) за скромните 50лв /броя.Аз и един съсед си взехме преди доста време и съм доволен много.А и забравих нещо - баластите не са заляти и при повреда могат да се ремонтират - аз за това си ги взех преди.
                          Ще го имам в предвид ако дадат фира и новите баласти

Коментар

Колеги тия нямат ли на 8000к ксенон...!!!!???//

Коментар

Popov написа:
                              Колеги тия нямат ли на 8000к ксенон...!!!!???//
                              колега явно не си чел достатъчно за разликата м/у 4500 5000 6000 8000 аз ВЕДНАГА бих се навил на замяна на мойте 6000 крушки за 4500 или 5000 К

Коментар

Working...
                              X