Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изчезват ми мигачите - Помощ!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Изчезват ми мигачите - Помощ!!!

Колеги, моля помогнете да се справя с проблема!От една година съм горд потребител на Fiat Brava 1.6 и до сега не съм имал кой знае какви проблеми, но тия дни сякаш заедно с по-високите температури изскочи следният проблем: Ако мигачите ( аварийните) , работят малко по-дълго, изведнъж изчезват. Възстановяват се след като спра за предпочитане на сянка!!! Огледах предпазителите- нищо.Когато включа аварийния бутон се чува еднократно чукане на релето и това е -нищо. Моля някой ако знае да сподели как може да се добера до релето (къде е разположено). Очаквам мнения и благодаря предварително!Прочети внимателно правилата!Неправилно формулирано заглавие! Модерирано.Модераторски екип на fiat-bg.org

релето май е при бушоните , под волана в ляво , ако не е там виш отпред при двигателя зад акомолатора за една черна кутия вътре също има релета , или се ориентираи по звука от къде се чува
    Fiat Brava 1.4 12v SX

Коментар

Колега, горния пост може да те подведе - там има релета, но те са за друго. Релето което отговаря за мигачите се намира точно под волана - сваляш долната декоративна кора, и буквално отдолу ще видиш едно синьо реле. То е.

Коментар

Re: Помощ!!!

Navinirtus написа:
        Колеги, моля помогнете да се справя с проблема!От една година съм горд потребител на Fiat Brava 1.6 и до сега не съм имал кой знае какви проблеми, но тия дни сякаш заедно с по-високите температури изскочи следният проблем: Ако мигачите ( аварийните) , работят малко по-дълго, изведнъж изчезват. Възстановяват се след като спра за предпочитане на сянка!!! Огледах предпазителите- нищо.Когато включа аварийния бутон се чува еднократно чукане на релето и това е -нищо. Моля някой ако знае да сподели как може да се добера до релето (къде е разположено). Очаквам мнения и благодаря предварително!
        1. оправи си заглавието на темата според правилата на форума.2. използвай търсачката, щеше да разбереш вероятно решението на проблема ти, без да чакаш.3. както Оги ти казва - релето е под кората на волана. Свали го, разглоби го и си презапой всички спойки - ще се оправи. Само да добавя - не е винаги синьо, има го и в други цветове.

Коментар

Благодаря!

Коментар

Релето не е задължително да е синьо, намира се там, където описаха колегите. Няма да обеснявам пак надълги и широко, какво, защо и, как, търси в архива!
            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
            X