Колеги,От скоро имам автомобил. Акумулатора се скапа и се наложи да купя първия възможен от близък магазин.Покупката е Монбат 75 А за 155лв. Проблемът е, че е обслужваем, а аз самият не знам какво точно се изисква от мен.Моля, споделете каква поддръжка е необходима и нормална ли е цената или съм се набутал.Предварително благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поддръжка на обслужваем акумулатор Монбат
Collapse
X
-
Ем набутал си се ко да те лъжем сега, за 155 лева се взима доста по читава аку, поне Искра да беше да не те е яд. Не знам ква ти е колата и що толкова голям си взел 75 ампера сигурно си с някои дизел. Сев ти каза какво да правиш за него пък се моли да те изкара поне 3-4 години щото при монбат 8 от 10 аку не изкарват толкова. Много от тях си отиват още в гаранция, ама ти не мисли за наи лошото вярваи в него и пак ще пишеш някои ден колко е изкаралПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Ами аз за тия пари вземах Шнайдер 64 А/ч. Но избора си е на човека. Доливаш и мериш колко е плътността. Продават се тия пробници по около 5лв. на битака.Fiat Palio Weekend TD70
ПО ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "ДИЗЕЛ"
Коментар
-
Моя незнам какъв е и колко струва,но има 2 год. гаранция и през този период на всеки 6 месеца човека от магазина ми го мери безплатно и ако има нужда долива(досега не се е налагало).Този месец ми изтича гаранцията,но и след това мога да го проверявам при него,като му покажа паспорта че е купен от него.Защо не попиташ и ти от там където си го купил дали не предлагат такива услиги?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар