Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дали е заминало таблото с бушоните?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дали е заминало таблото с бушоните?

Та значи прави следния проблем с левия мигач само, като натисна спирачката и цъка по-бавно отколкото по принцип, или изобщо не се включва тоя левия мигач. Също така ми се случи един или два пъти само ей така си се включват мигачите. Също така от време на време светват със слаба светлина някои от уредите по таблото отпред, например лампичката за фаровете свети слабо без да е включена или тая за реотаните на задния джам. Аз мисля, че е таблото с бушоните проблема, някакви други идеи? Също така видях в "Продава", че един колега с Типо като моето, само че 1.4 да го дава на части, би трябвало да са същите таблата, нали?Някой ако е минал по тоя път да помогне, пък биричката е от мене :D
    N.Y. State of Mind

Re: Дали е заминало таблото с бушоните?

sachma написа:
    Та значи прави следния проблем с левия мигач само, като натисна спирачката и цъка по-бавно отколкото по принцип, или изобщо не се включва тоя левия мигач. Също така ми се случи един или два пъти само ей така си се включват мигачите. Също така от време на време светват със слаба светлина някои от уредите по таблото отпред, например лампичката за фаровете свети слабо без да е включена или тая за реотаните на задния джам. Аз мисля, че е таблото с бушоните проблема, някакви други идеи? Също така видях в "Продава", че един колега с Типо като моето, само че 1.4 да го дава на части, би трябвало да са същите таблата, нали?Някой ако е минал по тоя път да помогне, пък биричката е от мене :D
    А не можа ли първо да си провериш куплонзите и предпазителчетата за хлабави връзки та направо отиде да сменяш цялото табло. Е ми то по лесно е да смениш направо и колата. :D
    BRAVA 1.4 12v - 1998г.

http://vbox7.com/play:124bedab

Коментар

Re: Дали е заминало таблото с бушоните?

lov написа:
      sachma написа:
      А не можа ли първо да си провериш куплонзите и предпазителчетата за хлабави връзки та направо отиде да сменяш цялото табло. Е ми то по лесно е да смениш направо и колата. :D
      Колега не четеш внимателно още нищо не съм сменил :D Куплунзите съм проверил, изглеждат ок, а и няма логика да са хлабави връзките щото както казах мигача спира да бачка като натинса спирачката само.
      N.Y. State of Mind

Коментар

Някъде ти се губи маса , провери всички куплонзи отзад в багажника на стоповете и мигачите , изкарай ги почисти ги , напръскай с контактен спрей , и си готов. аз имах същия проблем на бравото , онзи ден и на алфата ми се появи повторих същата процедура и нямам грижи

Коментар

Масата на задния ляв стоп.При Типото винаги съм мразил да го махам заради винтчето между стопа и бронята
          A20DTH ЖТД ама не баш
          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Working...
          X