Та значи прави следния проблем с левия мигач само, като натисна спирачката и цъка по-бавно отколкото по принцип, или изобщо не се включва тоя левия мигач. Също така ми се случи един или два пъти само ей така си се включват мигачите. Също така от време на време светват със слаба светлина някои от уредите по таблото отпред, например лампичката за фаровете свети слабо без да е включена или тая за реотаните на задния джам. Аз мисля, че е таблото с бушоните проблема, някакви други идеи? Също така видях в "Продава", че един колега с Типо като моето, само че 1.4 да го дава на части, би трябвало да са същите таблата, нали?Някой ако е минал по тоя път да помогне, пък биричката е от мене :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дали е заминало таблото с бушоните?
Collapse
X
-
Re: Дали е заминало таблото с бушоните?
sachma написа:Та значи прави следния проблем с левия мигач само, като натисна спирачката и цъка по-бавно отколкото по принцип, или изобщо не се включва тоя левия мигач. Също така ми се случи един или два пъти само ей така си се включват мигачите. Също така от време на време светват със слаба светлина някои от уредите по таблото отпред, например лампичката за фаровете свети слабо без да е включена или тая за реотаните на задния джам. Аз мисля, че е таблото с бушоните проблема, някакви други идеи? Също така видях в "Продава", че един колега с Типо като моето, само че 1.4 да го дава на части, би трябвало да са същите таблата, нали?Някой ако е минал по тоя път да помогне, пък биричката е от мене :D
-
Re: Дали е заминало таблото с бушоните?
lov написа:sachma написа:Та значи прави следния проблем с левия мигач само, като натисна спирачката и цъка по-бавно отколкото по принцип, или изобщо не се включва тоя левия мигач. Също така ми се случи един или два пъти само ей така си се включват мигачите. Също така от време на време светват със слаба светлина някои от уредите по таблото отпред, например лампичката за фаровете свети слабо без да е включена или тая за реотаните на задния джам. Аз мисля, че е таблото с бушоните проблема, някакви други идеи? Също така видях в "Продава", че един колега с Типо като моето, само че 1.4 да го дава на части, би трябвало да са същите таблата, нали?Някой ако е минал по тоя път да помогне, пък биричката е от мене :DN.Y. State of Mind
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар