Здравйете, ще купувам FM Transmitter, но имам следните опасения: казаха ми ще ако ползваш такъв горят лампите по таблото?Вярно ли е? Аз лично не виждам причина, но не пречи да попитам. Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще купувам FM Transmitter
Collapse
X
-
Няма такова нещо. Защо да ти горят лампите на таблото? Той излъчва във УКВ (FM) обхвата дори по-слабо отколкото обикновените радио-станци. Поне от моя се чува(ше) по-слабо, когато телефона беше на макс, отколкото обикновените ефирни радио-станции... Слагай смело, няма да сгрешиш А ако случайно ти изгори някоя лампа по таблото, няма да е от трансмитера...
-
Airfan написа:Аз пък се чудя дали няма да се развалят USB паметите от това постоянно подаване и спиране на напрежение. Поне от компютъра ако се изключват така, понякога се прецакват.Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
Това за лампите на таблото е голяма смехория и в него няма нищо вярно.Честото прекъсване на напрежението, както и лошата електрическа връзка в гнездото на запалката съм склонен да допусна, че може да бъде проблем за флашката.Забелязал съм, че по-честата причина за тази лоша връзка е не толкова гнездото на запалката, колкото буксата на кабела.Тя е хлабавото звено.И едно мнение като цяло за идеята - ползвам такова решение от едно известно време и не съм особено доволен.Проблема е в качеството на сигнала.Каквото и да си твърдим, значително се понижава.Мен специално ме дразни а аз купих качествен и не евтин модел.Сега обаче определено не бих го препоръчал на никого.Компромис е...I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
касетата вади по дибър звук ако ти е такъв касетофона, има малко шум но звукът е добър като цяло. Аз бях почнал да си избирам такава джаджа от 12 лв - пробвах 5 и на никоя не ми хареса звука и се отказах. А за картите - да така е. Но може да си вземеш отделна мп3-ка и само предавател с жак. мп3-ката ще си е автономно захранване.Fiat Palio Weekend TD70
ПО ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "ДИЗЕЛ"
Коментар
-
Да, прави са колегите.Моя трансмитер беше около 80лв и пак бледнее пред един адаптер.Виках си че е ОК до момента, в който един колега ми даде адаптер за касетка.При мен обаче с касета е невъзможно - конструкцията на бекера не я понася.Не съм виждал обаче варианти за касета с четец за флашки.Ей ТОВА е много яко но не съм го виждал на пазара.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Както винаги съм споделял, това с трансмитера е "мижи да те лажем" работа :D Неудобен за употреба в града, свири с намалени на 15 килохерца високи честоти, случвало ми се при преминаване през дупки захранването от запалката да прекъсва и да се рестартира... Да не говорим, че задължително трябва да направиш постоянно захранване тъй, като при всяко рестартиране започва да свири първото парче - представи си, ако му сложиш флашка с десет албума... Минах през този вариант и от година и нещо съм с хубав Сони плеър с USB вход! :DFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Re: Ще купувам FM Transmitter
grandpa написа:Здравйете, ще купувам FM Transmitter, но имам следните опасения: казаха ми ще ако ползваш такъв горят лампите по таблото?Вярно ли е? Аз лично не виждам причина, но не пречи да попитам. Благодаря предварително.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Vladim написа:Неудобен за употреба в града, свири с намалени на 15 килохерца високи честотиVladim написа:Да не говорим, че задължително трябва да направиш постоянно захранване тъй, като при всяко рестартиране започва да свири първото парче - представи си, ако му сложиш флашка с десет албума...I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Аз пък от моя съм доволен, някъв трекстор ли нещо такова беше 48 кинта от метро, в града не го ползвам слушам си радио но извън града е незаменим особено по балканите където радио няма и дупките са една до друга и СД прескача. Не съм чак толкова претенциозен към качеството на звука дори не ми прави впечатление да е лошо смисъл да няма високи или ниски направо мога да кажа че ми е перфектно . Общо взето добър компромис е но не става за маняк които търси всеки звук в музиката. Верно когато минаваш през някои град може да почне да се меши с някоя станция но с едно натискане на бутон сменяш обхвата и пак си патрон до следващия град В софия е малко зор да намеря свободно място но маи имаше една дупка на която мога да го слушам мисля към 88.3 беше.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:Аз пък от моя съм доволен, някъв трекстор ли нещо такова беше 48 кинта от метро, в града не го ползвам слушам си радио но извън града е незаменим особено по балканите където радио няма и дупките са една до друга и СД прескача. Не съм чак толкова претенциозен към качеството на звука дори не ми прави впечатление да е лошо смисъл да няма високи или ниски направо мога да кажа че ми е перфектно . Общо взето добър компромис е но не става за маняк които търси всеки звук в музиката. Верно когато минаваш през някои град може да почне да се меши с някоя станция но с едно натискане на бутон сменяш обхвата и пак си патрон до следващия град В софия е малко зор да намеря свободно място но маи имаше една дупка на която мога да го слушам мисля към 88.3 беше.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Аз пък съм малко по претенциозен и се опитвам да спестя на някои колеги грешно хвърлени пари! Липсата на високи се усеща при по-качествена озвъчителна система. Разликата е... драматична! Поне за мен, за непретенциозни хора е добре може би. Във всеки случай минах през, какви ли не варианти, сега имам 4 фабрични и още четири допълнително монтирани говорителя, отделно туба с 800 ватов усилвател! Плеъра ми е Сони с вход за флашка. Кеф ти радио, кеф ти диск, кеф ти музика от флашката... и вход с малък жак имам дажеFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар