абе тая хава нормална ли е ...стъклото на шофьорското място като го натиснеш и задържиш то си се вдига или сваля самичко докрай ...а от другата страна стъклото не е така ами трябва да задържаш бутона.и някой ако знае да препоръча къде да отида да ми пренастроят малко алармата ама да не да тръгнат да ми вадят половината кори по колата за да видят кой кабел за какво е че тука ходих при едни пишман майстори дето като взеха да ми говорят кво ше махат и викам - ми направо да ви дам да я разглобите цялата че да я поизчистя и да и сменя някои важни възлови компоненти !! двигател примерно ... КУПЕТО направо - тай и тай ше махаме вратите и тавана ... !!поздрави :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
бързо инфо за ел.стъклата и алармата
Collapse
X
-
Re: бързо инфо за ел.стъклата и алармата
Snaker написа:абе тая хава нормална ли е ...стъклото на шофьорското място като го натиснеш и задържиш то си се вдига или сваля самичко докрай ...а от другата страна стъклото не е така ами трябва да задържаш бутона.Snaker написа:и някой ако знае да препоръча къде да отида да ми пренастроят малко аларматаTempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
-
ivo написа:Snaker написа:абе тая хава нормална ли е ...стъклото на шофьорското място като го натиснеш и задържиш то си се вдига или сваля самичко докрай ...а от другата страна стъклото не е така ами трябва да задържаш бутона.Snaker написа:и някой ако знае да препоръча къде да отида да ми пренастроят малко алармата:: Show me some Madness ::
Коментар
-
ivo написа:Snaker написа:имам си италянска карта за тамоше сервиз за аларми майтап ... зема да отскоча до лииии ?:: Show me some Madness ::
Коментар
-
Snaker написа:ivo написа:Snaker написа:имам си италянска карта за тамоше сервиз за аларми майтап ... зема да отскоча до лииии ?Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар