Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем: заграяване по таблото...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем: заграяване по таблото...

Пуснах тема, защото неможах да намеря нито една подобна.Колата е Fiat Bravo 1.9 JTD и наскоро забелязах следното нещо, като пусна фаровете (не съм пробвал дали е само от габаритите или и от късите) се затопля малко в ляво, над средната врътка на климатика (за силата на вентилатора), забелязах го защото единият път чак пареше. Та въпроса ми естествено е някой има ли същия проблем и на какво може да се дължи? Благодаря предварително за отговора.

Причината е че там се намират крушките за осветление на врътките. Възможно е да са ти сложили по-силни 1,5w (стандартните там са 1,2w, но често слагат 1,5).Аз бих си купил 2бр нови и маркови (горят по-малко и струват само 50ст до 1 лв/бр.) и бих си ги сменил, защото силните ще стопят световодите.

Коментар

Мдамм... да не говорим, че аз съм виждал крушки от 2w монтирани на въпросното място! По принцип слабото затопляне на пластмасата, както каза колегата е нормално. Ако пече така, че да не можеш да си задържиш пръста 5-10 секунди отгоре, сменяй задължително! И пак, както спомена 1115 - задължително си купи маркови крушки!
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Мерси за отговара ще проверя тези крушки.

Коментар

Working...
        X