значи проблема е следния, преди 2 седмици не ми изгоря краиното стапало на cd PANASONIC CQ-C5303NE дадох го на един маистор и тои го оправи "уж" сега работи MONO когато свири диск а радиото си работи Стерио. Маистора ли е некадърен или ще си остане така ако има някаде кадето могат да ми оправят този проблем ще съм много благодарен да ми кажете. От Варна съм
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем Cd Panasonic
Collapse
X
-
там под дижавуто...ако се сещашдето на Пирин има Шоурум на ТОЙОТА и преди тойотата в пресечката нагоре хващаш и гледаш отдясно...има сервиз там за телевизори оредби...на сони е там ма и твойто ще оправятще им го оставиш и там на др. ден сигорно щи звънат да ти кажат ко му има и кви пари е ремонта и дали да го праят и дали не
Коментар
-
Re: Проблем Cd Panasonic
Tihomir Dimitov написа:значи проблема е следния, преди 2 седмици не ми изгоря краиното стапало на cd PANASONIC CQ-C5303NE дадох го на един маистор и тои го оправи "уж" сега работи MONO когато свири диск а радиото си работи Стерио. Маистора ли е некадърен или ще си остане така ако има някаде кадето могат да ми оправят този проблем ще съм много благодарен да ми кажете. От Варна съм
Коментар
-
Re: Проблем Cd Panasonic
Tihomir Dimitov написа:значи проблема е следния, преди 2 седмици не ми изгоря краиното стапало на cd PANASONIC CQ-C5303NE дадох го на един маистор и тои го оправи "уж" сега работи MONO когато свири диск а радиото си работи Стерио. Маистора ли е некадърен или ще си остане така ако има някаде кадето могат да ми оправят този проблем ще съм много благодарен да ми кажете. От Варна съм
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар