Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем Cd Panasonic

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем Cd Panasonic

значи проблема е следния, преди 2 седмици не ми изгоря краиното стапало на cd PANASONIC CQ-C5303NE дадох го на един маистор и тои го оправи "уж" сега работи MONO когато свири диск а радиото си работи Стерио. Маистора ли е некадърен или ще си остане така ако има някаде кадето могат да ми оправят този проблем ще съм много благодарен да ми кажете. От Варна съм

никои ли не може да ми помогне?

Коментар

Tihomir Dimitov написа:
      никои ли не може да ми помогне?
      ами виж някой друг сервиз какво ще ти кажат.. примерно на техномаркет които се занимават. Не разбирам да ти помогна аз лично колега.. :/
      Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
      Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

там под дижавуто...ако се сещашдето на Пирин има Шоурум на ТОЙОТА и преди тойотата в пресечката нагоре хващаш и гледаш отдясно...има сервиз там за телевизори оредби...на сони е там ма и твойто ще оправятще им го оставиш и там на др. ден сигорно щи звънат да ти кажат ко му има и кви пари е ремонта и дали да го праят и дали не
        Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
        http://media.causes.com/ribbon/478500

Коментар

Re: Проблем Cd Panasonic

Tihomir Dimitov написа:
          значи проблема е следния, преди 2 седмици не ми изгоря краиното стапало на cd PANASONIC CQ-C5303NE дадох го на един маистор и тои го оправи "уж" сега работи MONO когато свири диск а радиото си работи Стерио. Маистора ли е некадърен или ще си остане така ако има някаде кадето могат да ми оправят този проблем ще съм много благодарен да ми кажете. От Варна съм
          Нещо не разбирам - как така едното е стерео, а другото моно след като проблема е в крайното стъпало? Няма логика в обяснението ти. Най близко до обяснението ти е вероятноста да е изгорял само единия канал и всичко върви по другия и светещата индикация "стерео" при включено радио да те заблуждава. Не забравяй, че тя индикира фаза на обработка на радио сигнала преди той да бъде подаден към крайното усилващо стъпало.

Коментар

Re: Проблем Cd Panasonic

Tihomir Dimitov написа:
            Възможно е. Върни CD-то на т.нар. майстор да си оправи грешката. Ти как разбра, че е гръмнало крайното? Как определяш звукът като моно и стерео?
            Fiat Marea 1.8i 16V
            Fiat Tipo 1.4i 8V
            Fiat Punto 1.6i 8V
            www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

еми значи така ми казаха като го оправяха че са изгорели десните канали свиреха само левите и го оставих да го праят но след като го направиха На CD свири Моно а на радио си е стерио прая разлика от сд-то което е моно и радиото което си е стерио

Коментар

Working...
              X