Здравейте колеги!!! Преди няколко дни забелязах, че не ми свети лампата за предпазния колан. Като разкачих буксата която е под седалката и като дадох накъсо с отвертката лампата светна т.е установих, че проблема е в устройството в което се закачва колана. Кажете има ли някакъв начин това да се разглоби и да се види кои пластини дават на късо или си е капсоловано и ремонт няма. Не, че е голям проблем да не свети индикацията, но друго си е като има нещо на таблото да те страска с червена светлина.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не свети лампата за предпазния колан
Collapse
X
-
Индикацията за поставен колан работи на следния принцип доколкото разбирам от вериги.При не поставен колан веригата е затворена ,а при поставен се прекъсва.Затова и при протриване кабела при мен светеше постоянно без значение поставен непоставен.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Airfan написа:При мен светка на високосна година.... Можеш ли да снимаш буксата, че ме е страх да разкачам там, да не би да гръмне еърбъга. Кабелите са с жълта изолация, а това май беше за еърбъга, та от там ми идва притеснението.
Коментар
-
ivan_dmx написа:ненененееннебикер бойчо не е така аз като карам без колан аербега си бачка........ изгася ми на таблотото е за разни там дачии шевролети... прости колиа не за висшите италиански колиRenault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
B1keP_B0y написа:ivan_dmx написа:ненененееннебикер бойчо не е така аз като карам без колан аербега си бачка........ изгася ми на таблотото е за разни там дачии шевролети... прости колиа не за висшите италиански коли
Коментар
-
pakumba написа:машинката не се разглобява, това е база опит от темпра... би трябвало да са същите. вземи си друга от моргаFiat Marea SX 1.6. 16V '98
Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V '99
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар