Спуках се да търся оригинални решетки за задната "кора" на Мими и няма и няма... Така или иначе съм решил да сложа нещо за "задна линия", та се чудя колко да бъдат "дълбоки" говорителите, които ще избера? Уточнявам, че "кората" ще се реже, но ламарината под нея не е желателно. Явно мястото е ограничено, но колко точно?Говоря за това тук:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дълбочина на заден говорител на Мареа?
Collapse
X
-
Re: Дълбочина на заден говорител на Мареа?
gamma написа:...Уточнявам, че "кората" ще се реже, но ламарината под нея не е желателно. Явно мястото е ограничено, но колко точно?Говоря за това тук:
-
Разгледах снимките, благодаря на Rokambol Явно без рязане на ламарината няма да мине Не искам обаче говорителите да са разположени в по-ниската част на кората, а възможно най- в края. Постижимо ли е?Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
праил съм на едно митсубиши карзима седан, без рязане на ламарината нестава, най малкото защото не прилепва хубаво говорителя , и няма смисъл от лошия монтаж защото свири отвратително :/ препоръчвам ти кат срежеш и силикон да му мацнешRenault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
Други два проблеми се появиха... Не мога да откопчая едната секция на облегалката. Механизма на първата снимка нещо е заял и колкото и да дърпах "връвта", седалката не иска да пада...Другото е на втората снимка - механизма на средния колан. Сума ти и време се дзверих, и достигнах до извода, че там не може да се реже...п.с. Rokambol, ти за какво си вадил облегалките? Аз като гледах при мен няма да има нужда от тази интервенция.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Облегалката ми скъси живота. С триста зора я измъкнах. Няма какво да те посъветвам, освен да теглиш, буташ, дърпаш, малко мамата и това е. На снимка 3 се вижда причината, поради която се наложи да вадя облегалката - болтовете със сини стрелки - те държат кората към купето, няма как да се развият без да се свали облегалката. Освен това, виждам, че при теб тя е сегментирана. Моята е една - цяла. Предполагам си видял конусите(сн. 2), които я държат в долния край и куките в горния. Има и един болт в средата(сн. 1), долу, под седалката, да не си го пропуснал? Говорителите могат да се преместят по в края, не както при мен, но не и в самия край, като махнеш кората ще видиш защо. Още нещо - мястото на което "ляга" говорителя трябва да е максимално равно, в противен случай ще се получи фуга, която освен, че ще стои грозно, ще "реже" ниските.P.S. При мен среден колан няма. Определено има разлики при моята кола и при твоята. Моите седалки не са предвидени за сгъване, при мен има куки(сн. 3.1), а при теб ключалки. Импровизирай
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар