Здравейте,на еку-то има грешка 2330 която не може да се изтрие някои имал ли е подобен проблем, по-таблото не свети нищо! колата леко загуби мощност, (усеща се най-вече на изкачване нагоре) като че ли карам на газ.. а тя си е на бензин няма газова.. зареждах от различни места бензин пак така!!! възможно ли е тази грешка да е причината?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
След диагностика на ЕКУ-то грешка 2330
Collapse
X
-
Ако не може да се изтрие значи проблемът е постоянен и пак се появява.Няма голяма гаранция че именно това е описанието на този код ... P2330 Ignition Coil "K" Primary Control Circuit Low http://www.edgeanalysis.com/downloads/DTC%20table.pdf
-
Контролът на запалителната ти бобина е с ниско напрежение или напрежението на запалителната ти бобина е ниско. Това ще рече, че до свещите не достига изрядно количество ток и в някой от цилиднрите не изгаряш добре горивната смес. Според мен - отиди на елкон да прегледат бобините.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
да сменя ли бубината да взема нова? като знам че няма кадърни хора в Русе да ми направят добра диагностика пак за всеки пат вземат по 25 лв по добре ще е да дам 150 лв. за една нова бубина и да знам че всичко е шест. как мислите да вземам ли направо нова бубина ? акумулатора е нов, свещите са нови бубината трябва да е проблема.`96 Brava 1.6 - 16V - 103hp - бензин
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар