Колеги от скоро си купих браво и без ключа да е на контакт не мога да го оставя на габарит това е много тъпо някой може ли да помогне.../????
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не мога да оставям бравото на габарит!!!!
Collapse
X
-
ogi28b написа:Сега ще ти кажа една тайна - натискаш черничкото дето стърчи, там където ръгаш клч, и както е натиснато - въртиш клча наопаки, към тебе все едно. Воала....... ’земи ся по бира И друг път ползвай търсачката, много е полезна понякога
Коментар
-
Щом ключаря казва да се внимава с ключалката, едва ли е случайно Бих го послушал. А пък имаше една тема дето ключовете им се вадеха при контакт, при работещ двигател.. Колега Попов, използвай функцията само ако наистина се налага, понеже габаритите дърпат близо 2 ампера, освен ако отпред не си боцнал диоди, тогава консумацията е наполовина - само от задните.
Коментар
-
ключ
за габаритите и ключа има едно пласмасово колелце и като се сложи на габарити има зъбче и ако е износено там се законтря едно палче и неможе да се върне от положение габарити и става една.Е зависи не става винаги ама защо тда си усложняваме работата. На много марки това е проблем особенно като се износено вътре незнам защо ама е толкова миниатюрно всичко и с мног части.Не Мерцедес е още по гадно дори .
Коментар
-
ogi28b написа:Щом ключаря казва да се внимава с ключалката, едва ли е случайно Бих го послушал. А пък имаше една тема дето ключовете им се вадеха при контакт, при работещ двигател.. Колега Попов, използвай функцията само ако наистина се налага, понеже габаритите дърпат близо 2 ампера, освен ако отпред не си боцнал диоди, тогава консумацията е наполовина - само от задните.
Коментар
-
Аз диодите ги слагам от друга гледна точка - да не ми изгаря цокъла, който и без това е достатъчно черен, и ако още го пека с крушки с жички, един ден просто ще се разпадне Като ти изгори някой диод - вземи му само пластмасата, и си накупи диоди и резистори от магазинче за електроника, и сам си направи габарит, както е направил Milen’ko. Смятам и аз така да правя, щото тия китайски боклучета, явно са твърде китайски, вече 3-ти комплект сменям за 5 месеца.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар