От скоро имам и аз пунто, но честно казано ми е все тая дали е включена системата CITY.Та идеята ми е, ако не се ползва пак ли се скапват тези релета?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем! Фиат Пунто - ел. усилвател.
Collapse
X
-
sokipoki написа:Здравейте на мен на стенда ми излезе датчик за ъгъла на завиване,който се намирал в кормилният прът.Някои знае ли каде е този датчик?
Коментар
-
проблем с ел.усилвателя на фиат пунто 2001
Здравеите колеги ! Имам следния проблем. Ел усилвателя на фиат пунто 2001г. отказа. Ходих на диагностика и там казаха че двигателчето е за смяна. купих ново двигателче и нов компютър за управлението на ел.усилвателя. монтирахме го и се появи следния проблем. след всяко запалване на колата ел .усилвателя работи за около 5-6 сек. и нещо го изкючва. знае ли някои какъв е проблема.
Коментар
-
Здравейте ! Аз карам пунто 2001ва чист дизел и от ... има няма 10 месеца си го карам без хидравлика ... вярно, че като карам петрохан слизам потен от колата, но това е друга тема Хайде, много ви моля, ако някой знае някой майстор, който прави тези релета да му съобщи телефона, за да мога да се възползвам и аз от него Просто не мога да разчитам на себе си да ги сменя пълноценно ! Благодаря предварително !Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Аз никога нищо не бях правил по колата, но викнах неволята на помощ и за един ден ги оправих. Само проблема беше докато схвана как точно да сваля всичко. Електромотора се сваля без да сваляш цялата CITY система. Само махаш волана, корите отдолу отвиваш електромотора, презапояваш и сглобяваш обратно. Колкото майстори питах всички казваха че това не се поправя и трябва нов ел. мотор
Коментар
-
Ichkin написа:Здравейте ! Аз карам пунто 2001ва чист дизел и от ... има няма 10 месеца си го карам без хидравлика ... вярно, че като карам петрохан слизам потен от колата, но това е друга тема Хайде, много ви моля, ако някой знае някой майстор, който прави тези релета да му съобщи телефона, за да мога да се възползвам и аз от него Просто не мога да разчитам на себе си да ги сменя пълноценно ! Благодаря предварително !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар