Снимки:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем! Фиат Пунто - ел. усилвател.
Collapse
X
-
DENI написа:При мен се получи този проблем , също три дни след като ми монтираха аларма , но може да е съвпадение . Виж на този адрес има снимки : http://www.puntoclub.hu/forum/punto2...kormany?page=2CSI in the CAR !!!
Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Yavor написа:Абе колеги, за да тръгне сервото след смяна на релетата трява ли да се изчисти грешката или просто се оправя.Или с рестарт на компа му?
Коментар
-
Може ли някой да ми даде отговор на следния въпрос: Когато включа системата "city", работи само на дясната страна, а на ляво върти трудно. Казаха ми ми, че имам изгорял датчик или сензор, незнам точно. Къде се намира този датчик. Някой може ли да ми отговори? Ще съм много благодарен. Фиат Пунто 2000 г., JTDFIAT PUNTO, 1.9 JTD,
Коментар
-
sokipoki написа:Може ли някой да ми даде отговор на следния въпрос: Когато включа системата "city", работи само на дясната страна, а на ляво върти трудно. Казаха ми ми, че имам изгорял датчик или сензор, незнам точно. Къде се намира този датчик. Някой може ли да ми отговори? Ще съм много благодарен. Фиат Пунто 2000 г., JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар