VpCreW написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем! Фиат Пунто - ел. усилвател.
Collapse
X
-
petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
-
Здравейте, пичове. Преди две седмици купих Фиат Гранде Пунто от гр. Враца. Фиатчето беше леко чукнато и понеже е 2009г., реших да ми е първият Фиат. Когато купих колата се оказа, че врачанлиите културно са ми откраднали електроусилвателя под волана заедно с прътовете и като завъртиш волана, няма спиране Помислихме, че рейката се е откачила. Дали случайно някой от Вас има за продаване целият комплект. Благодаря Ви предварително .
Коментар
-
Здравейте!Имам и аз проблем с волана от скоро...Aко след запалването и checking-а НЕ светне червения волан, City-то работи нормално, но...Но когато мина през лош път или просто път с доста неравности или дупки или трябва да мина през малко по-нисък бордюр, City-то спира.Интересното е, че не спира веднага, а веднага след следващото стартиране на автомобила.Идеи? Къде може да е проблемът?Защото веднага мога да намеря моторчето и сам да си заменя?
Коментар
-
M5kov написа:Коя година е колата?
Коментар
-
Закачи я на диагностика и ще видиш дали проблема е в датчика или в релетата на моторчето.Иначе за спорта можеш да си смениш моторчето, 3 болта го държат, но има вариант да не е в него проблема, а в датчика за положение на волана."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:Закачи я на диагностика и ще видиш дали проблема е в датчика или в релетата на моторчето.Иначе за спорта можеш да си смениш моторчето, 3 болта го държат, но има вариант да не е в него проблема, а в датчика за положение на волана.
Коментар
-
С каква програма я диагностицирате? Multiecuscan?Има различни кабели, които четат различните компоненти (волан, airbag, двигател и др.), грешките за тях се записват на различни места."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Колеги знам, че темата е за пунто, но тъй-като при Панда и фейслифтово Пунто ел.усилвателя е еднакъв реших да не пускам нова тема. Колата е за смяна на torque sensor. Гледайки това видео излиза, че е доста важно за колите с ESP датчика да е точно центриран. Имате ли представа някой извършва ли тази процедура?1995 Lancia Dedra 2000 16VT SW Integrale
2005 Lancia Musa 1,4 16V DFN
2000 Lancia Lybra SW 2,0 20V Comfortronic
2002 Alfa Romeo 147 Selespeed
2008 Fiat Panda Climbing
Коментар
-
Проблем! Фиат Пунто - ел. усилвател.
Здравейте колеги....Моя проблем е следният:Автомобила е ПУНТО 1.2.8 кл. 2004г.когато е на сити режим при ниска скорост волана все дърпа на дясно няма значение на пред ли се движи или на зад.Ходих на стенд засходимист, сменяхме гуми,раздвижвахме спирачни апарати проблема си е същия без никаква промяна,къде може да е проблема според вас.Когато не е на сити режим няма проблем.
Коментар
-
pl4m3n
Здравейте,
И аз съм в клуба на червеното кормило. (Fiat Punto MK2 1.2 16V - 2000г.)
При мен спря внезапно в движение и повече не се оправи.
Правих диагностика и грешката е “C1007” – Ел.Мотор. Свалих релетата и ги
проверих – работят безупречно. Мотора не съм тествал защото не ми стана ясно с
тези 6 извода, които се окъсяват от релетата на групи по 3 ...
Въпросът е трябва ли да проверявам друго или директно да търся мотор втора
употреба?
Благодаря предварително!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар