Може ли всъщност да ми кажете как да замеря релетата и да разбера дали изобщо проблема е в тях?Моля за помощ!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем! Фиат Пунто - ел. усилвател.
Collapse
X
-
Питай колегата http://forum.fiat-bg.org/profile.php...wprofile&u=728"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Здравейте колеги , искам да попитам кой може да ми смени Torque Steering Sensor - 1005 1006 грешка в Multi ECU Scan. От Велико Търново съм , но тук никой не се наема на тази интервенция ! Самия датчик е разположен на кормилният прът .Нямам го физически при мен , но бих го поръчал. Гледам ,че в ebay се продава на към 30 - 40 euro Ето нагледно каквo представлява :
Коментар
-
От около два месеца и аз имам проблем с ЕУ. Появи се след смяна радиаторче /вътрешно/ на парното, сещате се... цялото табло вън смених цялото парно една черна пластмаса голяма и след сглобяването почна да изключва ЕУ. На диагностиката Александър Ауто - Пловдив показа две грешки, които не мога да цитирам човека ги изтри и се оправи. Месец и половина карах без проблем но се наложи друг ремонт, смених рейка че се разтропа и пак почна да изключва ЕУ. След рестарт на двигателя се оправя, за десетина завоя. Това беше преди пет дни от пет дни не е имало проблем с ЕУ /времето се позатопли/. Идеи?
Коментар
-
При твоят модел има реленца в моторчето на електроусилвателя . Може да пробваш първо да ги замериш и ако не са наред да ги смениш . Другото което може да направиш е да си калибрираш датчика на кормилният прът с който и аз имам проблем . Нека по компетентните от мен да дадът по добър съвет. Това е което мога да те посъветвам аз . Мини диагностика и може да напишеш кои точно грешки ти дава при нея, ще ми бъде интересно ако ги споделиш.
Коментар
-
А волана прав ли си е? Бяга ли колата наляво-надясно.Нещо с датчика за положението на волана е свързано но не мога да кажа какво Зачисти му буксата като за начало, а и другите там на усилвателя.Radoslavov спомена калибрация на този датчик, но нямам идея как и дали въобще се прави."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар