те маи са същитемоторчето датчика -сензора за посока и управлениетосамо основата е малко различна сменял съм части от английски модел на европейски и няма проблем стават виж дали е със сивите букси или черни че не са заменяеми
Извинете за въпроса, но искам да попитам къде се намират тези релета в Колата?Проблема с Пунтото е следния При Включване за CITY режим воалнът се заключва?
те маи са същитемоторчето датчика -сензора за посока и управлениетосамо основата е малко различна сменял съм части от английски модел на европейски и няма проблем стават виж дали е със сивите букси или черни че не са заменяеми
Да,същите са обаче немога да сложа тялото с датчика а пък незнам ако изкарам само датчика дали няма да иска да се калиброва
Ако е нов има лепенка и като се сложи се маха ако е стар и е комплект може и да трябваИначе като завиеш на ляво може колата да завива на дясно имало е такива случай и то в голям сервиз
След като ми се повреди ситито,намерих цяла кормилна колона и я смених.Няколко дена беше добре,но сега при завиване в крайно положение,волана блъска в другата посока и електро усилвателя изключва.След рестарт на двигателя се оправя.Воланчето на таблото не ми е светвало.Сега се сещам,че след смяната на колоната воланът ми седи малко на една страна.Може ли това да е причината?
След като ми се повреди ситито,намерих цяла кормилна колона и я смених.Няколко дена беше добре,но сега при завиване в крайно положение,волана блъска в другата посока и електро усилвателя изключва.След рестарт на двигателя се оправя.Воланчето на таблото не ми е светвало.Сега се сещам,че след смяната на колоната воланът ми седи малко на една страна.Може ли това да е причината?
И аз да попитам - защо както си карам Пунтото (1.9 JTD 2000г.) ми светва червеното воланче на таблото и усилвателя се изключва, и след рестарт на двигателя отново се включва? Какви датчици има този усилвател и колко са на брой?
И така... .Днес ми остана време,и реших да се заема сериозно с проблема.Презацепих волана,горе-долу в правилно положение,и в едната посока спря да изключва.Поиграх си малко,шлиц напред - шлиц назад докато уцеля правилното положение,и всичко си дойде на мястото.Сега Жена ми е доволна ,и отново има мир в къщи. :D
Днес имаше едно момче като завърти волана повече и сервото се изключва а волана се връща сам с 15%като гледах датчика прекъсваше При Италянеца се пазарих от 200 на 150лв комплектА иначе това е сензора за посока Вътре по оста с букса с 6 извода
Коментар