Мина близо година откакто смених старите релета и отново се появи гадния проблем с твърдия волан.При една маневра в тясна улица,ляв назад-десен напред,светна червения волан и вече 3 дена си свети и е ужасно твърд.Презапоих отново старите релета както бях направил преди когато ми се разреши проблема,но този път ефект нямаше,незнам къде се намира на самата платка датчика за да проверя и него.Та въпроса ми е колко ще ми излезе да подменя електромотора си с работещ такъв,защото не ми се занимава постоянно да презапоявам релета и кабели Yellow_Flash_Colorz_PDT_15
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем! Фиат Пунто - ел. усилвател.
Collapse
X
-
И аз имам лек проблем с зоната около ел.усилвателя.Някъде около самото моторче или малко под него се чува едно странно ромолене когато минавам през неравности.Все едно има някаква метална част която се търкаля в някаква метална кутия.Така по слух и след като разглобих корите мисля че звука идва от една кутия точно под моторчето.Някой да знае какво има там и от какво може да е румоленето?
Коментар
-
Ок,но ако е от датчика който се намира на конзолата на волана не би ли трябвало като дам на контакт при изпълнението на проверката да свети постоянно,а при мен светва за около 3-4 сек и изгасва червеното воланче,като завъртя стартера свети постоянно.Ако на някой му се намират 2 релета да пише на личниМоите са ето тези:http://forum.fiat-bg.org/files/355_115.jpg
Коментар
-
Преди малко направих диагностика в оторизиран сервиз на Фиат.Както си и мислех излезе грешка елетроусилвател,човека излезе свестен и ми замери датчика и релетата.Датчика е наред,едно от релетата е сдало багажа.Имаха в наличност някакво 2 ръка моторче,сложихме го и всичко е 6.Сега търся или платка с 2 релета или само релета,че не ми се дава 150лв за тяхното.
Коментар
-
Колеги дефектите в електрическия сервоусилвате на фият пунто са доста срещан проблем.Ако некои не може да се справи да ми пише на лични .В Бургас ги оправяме без проблем в технополис монтажния център.С радост ще ви помогна. 0898435974. еи тва ми е и телефонаFIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар