Зависи от изпълнението.При ниво на оборудване "S" няма електроусилвател на волана,при ниво на оборудване "SX" може да се поръча като опция,а при ниво на оборудване "ELX" е серийна екстра.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем! Фиат Пунто - ел. усилвател.
Collapse
X
-
Малко се забавих с отговора за мойта кола, но забравих.Та с колегата kluchar я разглобихме миналата събота, той мери нещо там, но до еднозначен отговор какъв е проблема точно не стигнахме.Тук е мястото да спомена, че при мене проблемът го прави само, когато волана се навие на ляво.Когато се навие на дясно проблем няма.Освен това самият волан седи леко надясно, като че ли рейката не е центрирана точно.Моето обяснение е следното.Понеже не е центриран волана и седи така леко на дясно, като се навие в крайно ляво и вероятно бяга от датчика и дава грешката.Факт е обаче, че след като сглобихме нещата вече една седмица няма проблем.Дори да се навие крайно ляво и да се удари волана в крайно ляво няколко пъти пак няма проблем и усилвателя не изключва.Може проблема да е бил контактен, но така или иначе сега първо ще гледам някъде да напаснат рейката и тогава вече ще тествам.
Коментар
-
Здравейте колеги, прочетох цялата тема, но не срещнах това което ме интересуваше. Явно и аз имам някакъв проблем със Ситито. Като въртя волана се чува много гаден звук, преди се появяваше рядко...сега не изчезва. Все едно някой навива пружина. Не мога точно да го оприлича с нещо ... надявам се да сте ме разбрали. И понякога като дам пълен ляв или пълен десен волана потреперва и ситито изключва. Ще ме посъветвате ли какво да правя? Благодаря предварително.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар