Аз откакто откачих буксите на моторчето,за да ги снимам и да ги покажа на колегата kluchar, не съм имал проблем.Преди да си ги включа обратно ги напръсках с контактен спрей.Дали пък при мен не е било заради лош контакт?Надявам се, да...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем! Фиат Пунто - ел. усилвател.
Collapse
X
-
Здравейте! Имам следния проблем..карам фиат пунто 96г. 1.1 55коня..та проблема е следния, колата няма хидравлика, но въпреки това волана се върти доста трудно,при маневра на място се изискват доста усилия да се завърти,което е доста неприятно. По време на движение като завия и го пусна волана си остава както съм завил-не се връща въобще без моя помощ. Карал съм и други коли без хидравлика и е съвсем по-различно и лесно...та ви питам какъв може да бъде проблема? Благодаря предварително.
Коментар
-
Пунто
От личен опит мисля че датчика първо се разваля щото е направен много кекаво и се износва .Моторчето го има .Сега говорих с един дали може да ми прати цели електроники комплект нови само трябва да се види колко ще е пътя до България или само датчици иначе има и втора употреба на новите модели 2004 на горе няма релета и пак прави проблеми волана а колегата martin.paisiev майстора само научква как стават работата единствено ако слагаш датчик е молко по пипкаво на един човек му баха казали като са му правили диагностика с някъв четец че волана му бил сложен на 180 градуса а чобета си е беше докарал на ход от Италия и сигурно е минал поне 1800км
Коментар
-
Здравеите купих си Fiat Punto 1999 JTD която е имала този проблем но продавача ми каза че е била ремонтирана при някой във форума.Сменяни били релетата.За жалост когато се навърти много волана пак светва червената лампа и се навива трудно волана. Като се загаси и пусне колата сичко се оправя. От какво може да е и каква солидна сума се очаква да пръсна.Мерси предварително.Fiat Punto JTD HLX 1999
Коментар
-
Здравейте на всички. Аз също имам проблем с моето PUNTO 1.2 8V 2001 г. При мен вчера се получи същият проблем с волана. Сутринта ми светна лампата на таблото - червен волан. Веднага отидох в Динекспрес-Пловдив, за да я погледнат на компютър. Отговориха ми, че е мотора на електроусилвателя, а цените на моторчето или в комплект с компютъра са убийствени, но след като прочетох и за вашите проблеми във форума стигнах до извода, че трябва да опитам първо със смяна на релетата V23072-C1061-A308 1. Искам да попитам на някой намират ли му се 2 такива релета в повече, ако е поръчвал?2. Ако сваля моторчето за ремонт възможно ли е да се кара колата през това време? Ако някой може да ми помогне с релетата да ми кликне на тел.: 0899106378 Зарко
Коментар
-
zarko написа:Здравейте на всички. Аз също имам проблем с моето PUNTO 1.2 8V 2001 г. При мен вчера се получи същият проблем с волана. Сутринта ми светна лампата на таблото - червен волан. Веднага отидох в Динекспрес-Пловдив, за да я погледнат на компютър. Отговориха ми, че е мотора на електроусилвателя, а цените на моторчето или в комплект с компютъра са убийствени, но след като прочетох и за вашите проблеми във форума стигнах до извода, че трябва да опитам първо със смяна на релетата V23072-C1061-A308 1. Искам да попитам на някой намират ли му се 2 такива релета в повече, ако е поръчвал?2. Ако сваля моторчето за ремонт възможно ли е да се кара колата през това време? Ако някой може да ми помогне с релетата да ми кликне на тел.: 0899106378 ЗаркоAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
просто става жигула...но не препоръчвам да я юркаш така...като си свикнал с мекото....petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар