Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Прекарване на кабели за усилвател

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Прекарване на кабели за усилвател

Здравейте, колеги!Решил съм да слагам на Бравото усилвателя и тубата, които ми останаха от предишната кола. Само, че не мога да разбера от къде да прекарам кабелите. Става въпрос за захранващия кабел от акумулатора и кабелите от касетофона. Ще съм много благодарен, ако помогнете. Още повече ме затруднява, че Бравото е HGT и не мога да бръкна от никъде.Благодаря предварително!!!
    Fiat Bravo HGT

Re: Прекарване на кабели за усилвател

ivan_zahov написа:
    Здравейте, колеги!Решил съм да слагам на Бравото усилвателя и тубата, които ми останаха от предишната кола. Само, че не мога да разбера от къде да прекарам кабелите. Става въпрос за захранващия кабел от акумулатора и кабелите от касетофона. Ще съм много благодарен, ако помогнете. Още повече ме затруднява, че Бравото е HGT и не мога да бръкна от никъде.Благодаря предварително!!!
    От акумулатора на спирачката или съединителя имаше дупки до двигателя покрай цилиндрите, та оттам с една тел и малко мъка стана. После под пластмасите на праговете и зад седалките . П.С. не ми пречи кабела на краката, вдигнах го към таблото нагоре да не се мотае да стане гафа ..
    Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
    Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

Колега неможели да го прекара през средната конзола и после под мокета под седалкта и в багажника.
      Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

А тези кабели от касетофона могат ли да стигнат до жабката?
        Fiat Bravo HGT

Коментар

6ma7ka7a написа:
          Колега неможели да го прекара през средната конзола и после под мокета под седалкта и в багажника.
          Незнам, но ми се струва по-трудно Колкото до за жабката, може да стигнат , да но има една кора в самата жабка, от която че трябва да се лишиш или продупчиш, кората е захваната с щипки
          Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
          Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

Благодаря ви за отговорите! Вече прекарах кабелите от акумулатора и касетофона до жабката. Оттук нататък ще ги пускам под пластмасовия праг до багажника.
            Fiat Bravo HGT

Коментар

Working...
            X