Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За какво е тази лампа ПОМОГНЕТЕ? + снимка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За какво е тази лампа ПОМОГНЕТЕ? + снимка

Та колеги на таблото ми пунто мк2 понякога не всеки път но често като дам на контакт и светва една червена лампичка кругла от ляво на лампичката за изгоряла кружка същата която и свети като се пусни алармата. Та светва и постоянно свети не изгасва гасне само каогато върна клуча и пак дам на контакт. Интерисува ме за какво служи тази лампичка и какво предупреждава.
    Прикачени файлове
    www.puntopower.com
    FIAT Punto 1.2 16V Sporting

Направи една снимка и я качи тук да видим за какво става дума.

Коментар

оки ще сложа снимка само да щтракна днес и ще я кача
      www.puntopower.com

Коментар

Да не би тази лампичка да е с формата на волан?
        Brava 1.6 16v ELX 2001г.
        Punto М2 1.2 SX 2000г.
        МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Не е на волана!
          www.puntopower.com

Коментар

http://www.fiat-bg.org/Downloads/Books/Punto/Punto_Rus/ ако знаеш малко руски това може да ти помогне :D
            Punto MK2 1.9 JTD

Коментар

Лампата е за контрол на фабричната аларма.В нормално състояние,при вкл.аларма,мига. При даване на контакт светва за кратко и изгасва. Ако свети постоянно, има някаква неизправост.Като първа стъпка,провери батерията в ключа.В мануала/линка /,посочен от колегата в предния пост, е описано как става най-елементарното програмиране.
              Ex. Grande Punto Driver

Коментар

Благодаря ви колеги за компетентните отговори
                www.puntopower.com

Коментар

и аз имам подобен проблем

Имам punto 95-а 1.1 бензин,значи на таблото нямам скала за температурата а имам само лампа,и почти постоянно свети. Някои знаели за тази лапма?Значи почва по бледо към по наситено.Трябвали да се притеснявам?Помогнете ми.
                  Punto s 1.1 95g

Коментар

Имам punto 95-а 1.1 бензин,значи на таблото нямам скала за температурата а имам само лампа,и почти постоянно свети. Някои знаели за тази лапма?Значи почва по бледо към по наситено. Трябвали да се притеснявам?Помогнете ми.
                    като запалиш колата студена свети ли лампата??? ако е така - по-малката бела е - нещо окъсява... датчика се намира над щеката за маслото и е завит на главата.ако ти светне вече като е загряла колата... лошо - прегрял си я. не я пали повече! виж дали не е смесила вода/антифриз с масло... за гарнитура на глава си минимум... сори за лошите новини от сутринта
                    Fiat Punto 1.1-Синята птица
                    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Working...
                    X