Та колеги на таблото ми пунто мк2 понякога не всеки път но често като дам на контакт и светва една червена лампичка кругла от ляво на лампичката за изгоряла кружка същата която и свети като се пусни алармата. Та светва и постоянно свети не изгасва гасне само каогато върна клуча и пак дам на контакт. Интерисува ме за какво служи тази лампичка и какво предупреждава.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За какво е тази лампа ПОМОГНЕТЕ? + снимка
Collapse
X
-
http://www.fiat-bg.org/Downloads/Books/Punto/Punto_Rus/ ако знаеш малко руски това може да ти помогне :DPunto MK2 1.9 JTD
Коментар
-
Лампата е за контрол на фабричната аларма.В нормално състояние,при вкл.аларма,мига. При даване на контакт светва за кратко и изгасва. Ако свети постоянно, има някаква неизправост.Като първа стъпка,провери батерията в ключа.В мануала/линка /,посочен от колегата в предния пост, е описано как става най-елементарното програмиране.Ex. Grande Punto Driver
Коментар
-
Имам punto 95-а 1.1 бензин,значи на таблото нямам скала за температурата а имам само лампа,и почти постоянно свети. Някои знаели за тази лапма?Значи почва по бледо към по наситено. Трябвали да се притеснявам?Помогнете ми.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар