Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с касетофона

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Roko написа:
    При всички положения, според мен, ще трябва да се въведе кода за отключване. Тогава ще се види дали има нещо изгоряло или др.
    днес ходих на майстор и той иска кода,но аз него знам.според него трябва да има някъде лепнато стикарче с номера,ама не видяхме.и сега май ще трябва да го свалям и да го занеса на някой който да го закчи и да ми го каже.разбира се ако някой от вас незнае друг начин
    FIAT BRAVA 1,6 16V 103 к.с.

Коментар

Хмм, не знам на нашите касетофончета дали го има залепен някъде, но със сигурност е имал към него карта с код, която казваш че я няма.Колегата ми си блокира Блаупункта на Мазда 323 Ф(откачи акумулатора без да знае кода на касет.) и закарахме я при майстор. Той го извади от гнездото и преписа в компютъра си някакъв код (серийния номер предполагам) и кода излезе. Написа ни го на един лист хартия, вкарта го в касетофона и всичко проработи. Цялата процедура отне 3 мин и 15 лв.Обаче не знам дали този номер може да стане тук. Нека някои от колегите сподели, а ако има и майстори занимаващи се с това, може направо да ти кажат кода (ако има такава възможност де).А ето какво представлява самата карта със серийния номер и кода на касетофона:
      Прикачени файлове
      Space Star 1.9 DID

Коментар

Да в Плевен има такъв майстор и иска за тази услуга 20лвНяма проблем в парите.Проблема,че иска да извадяпреди това касетофона.Аз още преди време се бях опитал да го вадя така както сте описали тук,но неуспях.може би защото ме е страх да натисна по здраво за да не го сучпя,но май нямам друг избор

Коментар

Да трябва да се извади за да види серийния му номер!Колкото до ваденето и мен ме беше страх да напъвам. А като я закарах на сервиза на Технополис, онзи като взе да ръчка с едни дебели отверки, на мен лошо ми стана, чак ме пратиха да пия едно кафе, че да не гледам какво вършат. :D
          Space Star 1.9 DID

Коментар

Няма смисъл да даваш пари за нещо което не струва и 1 лев. Цялата работа която трябва да свършеш е да влезнеш в интерент и чрез серииния номер на касетофона да си декодираш кода. Ето и уебсайт : http://radio-code.lt ! Само е необходимо да се регистрираш. Регистрацията е безплатна и ти трябва само е-меил. Ако не можеш да се справиш със сайта - пиши ми ЛС с серииния номер на касетофона и също така каква марка и кой модел.
            Fiat Punto Mk2 1.2 16V

Коментар

колеги много ви благодаряще се опитам да извадя касетофона в събота понеже ще имам най-много време и ще действам спокоиноИво благодаря за сайта ще пробвам да си изнамеря кода след като сваля касетофона и видя серииния номерако имам проблем ще ти пишаблагодаря ви

Коментар

в крайна сметка го разкодирах и разблокирах.сега отново си имам оригинално радио на ФИАТ само ми прави впечетление,че малко по бавно започва след като пусна радиото и ,че непоказва името на радиостанцията която съм избрал,а показва честотата,не че е болказа умиране

Коментар

branko_d написа:
                  в крайна сметка го разкодирах и разблокирах.сега отново си имам оригинално радио на ФИАТ само ми прави впечетление,че малко по бавно започва след като пусна радиото и ,че непоказва името на радиостанцията която съм избрал,а показва честотата,не че е болказа умиране
                  аз мисля че в настройките нещо тряа да бутнеш...някой колега които е с такова да пишече аз мойто като зех колата и го махнах ...но би трябвали това за наименованието на радиото...понеда е в настройките
                  Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
                  http://media.causes.com/ribbon/478500

Коментар

Working...
                  X