Roko написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с касетофона
Collapse
X
-
Хмм, не знам на нашите касетофончета дали го има залепен някъде, но със сигурност е имал към него карта с код, която казваш че я няма.Колегата ми си блокира Блаупункта на Мазда 323 Ф(откачи акумулатора без да знае кода на касет.) и закарахме я при майстор. Той го извади от гнездото и преписа в компютъра си някакъв код (серийния номер предполагам) и кода излезе. Написа ни го на един лист хартия, вкарта го в касетофона и всичко проработи. Цялата процедура отне 3 мин и 15 лв.Обаче не знам дали този номер може да стане тук. Нека някои от колегите сподели, а ако има и майстори занимаващи се с това, може направо да ти кажат кода (ако има такава възможност де).А ето какво представлява самата карта със серийния номер и кода на касетофона:Space Star 1.9 DID
Коментар
-
Да в Плевен има такъв майстор и иска за тази услуга 20лвНяма проблем в парите.Проблема,че иска да извадяпреди това касетофона.Аз още преди време се бях опитал да го вадя така както сте описали тук,но неуспях.може би защото ме е страх да натисна по здраво за да не го сучпя,но май нямам друг изборFIAT BRAVA 1,6 16V 103 к.с.
Коментар
-
Да трябва да се извади за да види серийния му номер!Колкото до ваденето и мен ме беше страх да напъвам. А като я закарах на сервиза на Технополис, онзи като взе да ръчка с едни дебели отверки, на мен лошо ми стана, чак ме пратиха да пия едно кафе, че да не гледам какво вършат. :DSpace Star 1.9 DID
Коментар
-
Няма смисъл да даваш пари за нещо което не струва и 1 лев. Цялата работа която трябва да свършеш е да влезнеш в интерент и чрез серииния номер на касетофона да си декодираш кода. Ето и уебсайт : http://radio-code.lt ! Само е необходимо да се регистрираш. Регистрацията е безплатна и ти трябва само е-меил. Ако не можеш да се справиш със сайта - пиши ми ЛС с серииния номер на касетофона и също така каква марка и кой модел.Fiat Punto Mk2 1.2 16V
Коментар
-
в крайна сметка го разкодирах и разблокирах.сега отново си имам оригинално радио на ФИАТ само ми прави впечетление,че малко по бавно започва след като пусна радиото и ,че непоказва името на радиостанцията която съм избрал,а показва честотата,не че е болказа умиранеFIAT BRAVA 1,6 16V 103 к.с.
Коментар
-
branko_d написа:в крайна сметка го разкодирах и разблокирах.сега отново си имам оригинално радио на ФИАТ само ми прави впечетление,че малко по бавно започва след като пусна радиото и ,че непоказва името на радиостанцията която съм избрал,а показва честотата,не че е болказа умиране
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар