Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отново за климатика-този път копчето.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Отново за климатика-този път копчето.

Макар че върви тема за климатика ми пускам тази защото се отнася за копчето.В последствие разбрах че климата е слагана по късно в италия-като гледам колите в мобилето това сигурно е масова практика.Та тези копчета които ги слагат не ми харесва а ми попаднаха оригинални и искам да ги сменя.Интересува ме трябва ли да свалям централната конзола за упражнението или има по безболезнен начин.Ако някой знае ако може да обясни по подробно.Надявам се буксата да пасне с оригиналната.Ето и снимки но с лошо качество.
    Прикачени файлове
    Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo

Според мен, ще трябва да махаш конзолата, за да ги сложиш отзад , тъй като виждам отвор за винт , който не се вижда отпред на конзолата и слава богу Несъм правил упражнението, просто изразявам мнение
    Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
    Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

При всички случаи трябва да свалиш конзолата! Не е някаква философия.
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Разбрах даже има тема
        Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo

Коментар

То това твоето е било без клима и допълнително е слаган, даже се вижда, че е имало ръчка за отваряне/затваряне на клапата. Тези копчета откъде ги взе и колко струват, че оня педерас мойто на климата го направил на гъз с една отверка, направо ми идваше да го обеся. Е в крайна сметка тръгнали твоя климатик?
          --Старата ръжда любов не хваща!--
          156 sportwagon 1,9 jtd 115
          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Може би трябва да сменя датчика за налягането-през 2-3 мин климата изключва.Акопчето го поръчах от Никола Николов който продава части и в форума-много коректен човек.

Коментар

Ти все пак намери ли го къде ти стои този датчик, защо не пробваш да му направиш един мост и да видиш дали наистина е от него. Пък и си мисля, че ако е от него, той климатика няма да се пусне, като го включиш, или поне няма да включва всеки път и после да ти гасне през 2-3 минути.
              --Старата ръжда любов не хваща!--
              156 sportwagon 1,9 jtd 115
              ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Под въздушния филтър-на едно цилиндрично нещо.Може да не е прецакан целия и от време на време да дава грешни сигнали.

Коментар

Working...
                X