Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Добра ли е тази бас каса?? Помогнете

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Добра ли е тази бас каса?? Помогнете

Здравейте! Интерисувам се някой дали има някаква информация за ето тази бас каса http://www.pioneer.eu/eur/products/2...06A/index.html имам вузможност да я взема от един приятел и незнам хубаво ли свири какув бас вади просто дали някои има такава и знае що за стока е. Ще сам ви благодарен за инфото.
    www.puntopower.com
    FIAT Punto 1.2 16V Sporting

Това е много добър уред , определено няма да съжеляваш. Преди няколко години много исках да го имам но цената му беше доста солена. Направих си същата каса за проба с 8’ басов говорител и макар без филтри и стъпала баса беше удивителен. С 2 думи добро е. Успех. А като ти е приятел може да го пробваш за ден два и после взимаи.
    Fiat Punto 1.7td ELX Alfa Romeo 33 /1.3 vl
    ( Association of Drivers Against Daytime Running Lights - Bulgaria ) --- http://dadrl.hit.bg/

Коментар

Milen’ko_Punto написа:
      Това е много добър уред , определено няма да съжеляваш. Преди няколко години много исках да го имам но цената му беше доста солена. Направих си същата каса за проба с 8’ басов говорител и макар без филтри и стъпала баса беше удивителен. С 2 думи добро е. Успех. А като ти е приятел може да го пробваш за ден два и после взимаи.
      ами щом ти е приятел пробвай първо и земай
      FIAT ili FERRARI se tam
      FIAT UNO 1.0 i.e fire 45 h/p
      FIAT BRAVO 1.6 16v 103 h/p
      FIAT BRAVO II 1.9 multijet 16v 150 h/p

Коментар

приятел ми е и ще му кажа да ми е даде за проба но просто имам налични усилвател 1800W MAX и Pioneer говорител 12" с голяма каса багажника ми е малак и тази каса спестява мн място а моята заема целия и се чуда кво да ги права мойте най много да ги продам и се колебая междо мойто и на тоя пич касата но да ще я пробвам и ще реша мерси за одзивите :P
        www.puntopower.com

Коментар

fanatiliano написа:
          приятел ми е и ще му кажа да ми е даде за проба но просто имам налични усилвател 1800W MAX и Pioneer говорител 12" с голяма каса багажника ми е малак и тази каса спестява мн място а моята заема целия и се чуда кво да ги права мойте най много да ги продам и се колебая междо мойто и на тоя пич касата но да ще я пробвам и ще реша мерси за одзивите :P
          Ами братле ти щом имаш таз 12-ка това ще ти е малко ми се струва , ама пробваи. Може пък да ти хареса.На това макса е 150 вата и ме съмнява да изкара 100 реални. Твоята 12-ка е около 400 вата RMS, или реални. Затова ти казвам че може да ти е малко. Затова първо пробваи. :P
          Fiat Punto 1.7td ELX Alfa Romeo 33 /1.3 vl
          ( Association of Drivers Against Daytime Running Lights - Bulgaria ) --- http://dadrl.hit.bg/

Коментар

Слабичко е т’ва баце.
            Bravo SX 1.6 16V 103hp '98
            GPS-5"+iGO Navigation

Коментар

Чувал съм такова как свири (не знам дали беше точно същото, но на външен вид така изглежда и пак беше Pioneer) - това нещо вади уникален звук за размерите си Очаквах да е нещо слабичко, а то хем мощно, хем вади някакви уникални дълбоки басове това гледам, че му дават НГЧ 35 Hz и сигурно няма да е така, ама ... Чуй го и ако ти хареса го взимай - гледам, че в бг върви около 400 лв ... ако имаш добра оферта мисля, че няма да съжаляваш ... Поне е активно и няма да се занимаваш с допълнителни усилватели и т н ...

Коментар

ами тои ми е голям авер и може направо да ми я даде да я ползвам че му седи ей така ама ако реша да е купа да ми иска най много 150 лв. Ще я пробвам определено да чуя как е баса и с кво качество е дали е плутен или не.Благодаря много за одзивите
                www.puntopower.com

Коментар

Колеги взех касата тия дни ще я сложа и ще пиша какви впечатления имам от нея. Моя познат каза че дъни мн яко нищо че е 150W има описание как да се постави в багажника за по добър бас. като я сложа веднага ще пиша
                  www.puntopower.com

Коментар

Колеги днес сложих касата. Чесно казано сам очарован от звука на тази малка каса. Купето ми е малко и главата ми бъмва от нея налага се да я намалям даже :D Касата е прекрасна вади много плътен бас СУПЕР Е ВЗИМАМ Я :D
                    www.puntopower.com

Коментар

Ами честито тогава.На някоя среща ще я чуем.
                      Bravo SX 1.6 16V 103hp '98
                      GPS-5"+iGO Navigation

Коментар

Да ти е честита придубивката ! Следващите редове, които ще напиша са си лично мое мнение и не ангажирам никой с тяхЕдинственото нещо, което печелиш от замчната на този бокс с 12" pioneer и хубашо стъпало е мястото (освен ако кутията и настройките са ти били доста зле) 1 35 - 200 херца - изобщо не пада ниско , което е най важното за хубавия басс.2 150 вата макс - ако си свикнал да слушаш силно предишната си музика сега с това през 5 минути ще спираш да видиш дали нещо не се е откачило отзад защото просто няма да го чуешИ все пак щом ти е харесало - радвам се със здраве да си го слушаш и да му се кефишВсе пак най важното в едно озвучение е на теб да ти харесва Поздрави
                        Fiat Bravo 1.4 SX Klima, LPG ,Avansator, Xenon, high-end stereo
                        части за 1.4 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56320
                        части за темпра http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56318
                        тел. 0883437022

Коментар

С удоволствие ще ви пусна да чуете как свири само да се саберем. Аз сам новичак и непознавам никой бях на една среща и седях и гледах ще е хубаво да се запозная с някои и да обменяме мнения. От скоро сам с това зверче и сам мн доволен. В неделя живот и здрав ще се видим :P И чесно казано сам изумен за такава малка каса с 2 говоритела по 75 Вата как силно свири иска ми се и вие да я чуете :PА и ако на някой му трябва нещо от тези http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=28208да пише и да се разберем :PАми усилвателчето 140лвговорителчето 120лви ако има желание за елипските някой 85 лв чисто нови
                          www.puntopower.com

Коментар

Вземи напиши некви ориентировъчни цени, че модераторите ще ти скокнат само да те добарат...
                            www.CarProfi-BG.com
                            Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
                            Зареждане и ремонт на автоклиматици.
                            Най-атрактивните цени в София!

Коментар

Working...
                            X