Здравейте, Имам Темпра 1.4 инжекцион електроник с катализатор. От известно време не ми работи оборотомера. Каква може да е причината, как се отстранява и колко горе-долу ще струва. Освен това електронният часовник работи, но не се виждат цифрите. Сигурно има някакво осветление, но как се стига до него без да се сваля таблото.[/code] Забравих да кажа, че таблото не е дигитално, а със стрелки!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оборотомера на Темпра
Collapse
X
-
Re: Оборотомера на Темпра
Nasko_Bs написа:Здравейте, Имам Темпра 1.4 инжекцион електроник с катализатор. От известно време не ми работи оборотомера. Каква може да е причината, как се отстранява и колко горе-долу ще струва. Освен това електронният часовник работи, но не се виждат цифрите. Сигурно има някакво осветление, но как се стига до него без да се сваля таблото.[/code]TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
За оборотомера - най вероятно куплунга който е на таблото нещо не дава контакт или кабелите до там .. не е от датчика - защото ако е той - няма да можеш да запалиш ....За часовника - зад него има крушка която светва като дадеш на контакт - независимо от светлините - пуснати или не Но мисля че за да се смени е нужно да се свали таблото цялото .... не съм сигурен ... но така мисля ...май е дигитално,Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
ivo написа:За оборотомера - най вероятно куплунга който е на таблото нещо не дава контакт или кабелите до там .. не е от датчика - защото ако е той - няма да можеш да запалиш ....За часовника - зад него има крушка която светва като дадеш на контакт - независимо от светлините - пуснати или не Но мисля че за да се смени е нужно да се свали таблото цялото .... не съм сигурен ... но така мисля ...май е дигитално,
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар