От както взех типото имам следния проблем.Всеки път ,когато пускам фаровете на къси - десния светва само на габарит,и когато разклатя релето на фаровете се пуска(само тогава тръгва).Бъзика се постоянно ,пуска се ,спира се...както си иска Дадох 7 лв. за ново реле,изчистих нагара на всички бушони и релете без изключение,проблема си седи.Имате ли идея от къде идва това да нямам къса светлина ,всеки път когато пускам светлините ? Благодаря на всички включили се в темата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ел.проблем,моля помогнете...
Collapse
X
-
Re: Ел.проблем,моля помогнете...
halfata написа:От както взех типото имам следния проблем.Всеки път ,когато пускам фаровете на къси - десния светва само на габарит,и когато разклатя релето на фаровете се пуска(само тогава тръгва).Бъзика се постоянно ,пуска се ,спира се...както си иска Дадох 7 лв. за ново реле,изчистих нагара на всички бушони и релете без изключение,проблема си седи.Имате ли идея от къде идва това да нямам къса светлина ,всеки път когато пускам светлините ? Благодаря на всички включили се в темата
-
u_bo
колега , що не пробваш да смениш крушката. за 3 минути работа , но ще елиминираш възможна причина.
Коментар
-
u_bo написа:колега , що не пробваш да смениш крушката. за 3 минути работа , но ще елиминираш възможна причина.Space Star 1.9 DID
Коментар
-
Просто измери с един мултицет дали релето е наред - когато не тти светне фара - провери на 87-ми крак дали има ток ако няма - провери дали идва на 30-ти, ако има - провери дали идва на 85/86, и дали другия - 86 (85) е коректно вързан към маса. Ако всичко е наред - провери контактите по самия фар, и нови лампи, както колегите писаха.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар