А го кара с този плеар JVC KD-G631
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Sony Добър ли е избора ми?
Collapse
X
-
Fiat Punto 1.7td ELX Alfa Romeo 33 /1.3 vl
( Association of Drivers Against Daytime Running Lights - Bulgaria ) --- http://dadrl.hit.bg/
-
много добре тази вечер след малко напътствия от едно аверче успях да си оправя тоците...а след това като се разгорещих се оказа че колоните мни вадят ...баси и баса... ....оказа се че всичко е вързано на майната си и след малко клъцни срежи свържи сега кората ми подскача а звука ме кърти направо.... сега си намерих и едно сони усилвател + бас каса за 180лв от един познат ама мисля първо да си сложа аларма че вече бая $$ се завъртат и...взе да ме е шубе... насочих се към един пичага в кунгфуто от едно време знам че слага аларми и май е добър някой да има впечатления... благодаря за съветитеRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:много добре тази вечер след малко напътствия от едно аверче успях да си оправя тоците...а след това като се разгорещих се оказа че колоните мни вадят ...баси и баса... ....оказа се че всичко е вързано на майната си и след малко клъцни срежи свържи сега кората ми подскача а звука ме кърти направо.... сега си намерих и едно сони усилвател + бас каса за 180лв от един познат ама мисля първо да си сложа аларма че вече бая $$ се завъртат и...взе да ме е шубе... насочих се към един пичага в кунгфуто от едно време знам че слага аларми и май е добър някой да има впечатления... благодаря за съветитеPeugeot 407 2.0 HDI
Коментар
-
TOSHIRO написа:kiselo написа:много добре тази вечер след малко напътствия от едно аверче успях да си оправя тоците...а след това като се разгорещих се оказа че колоните мни вадят ...баси и баса... ....оказа се че всичко е вързано на майната си и след малко клъцни срежи свържи сега кората ми подскача а звука ме кърти направо.... сега си намерих и едно сони усилвател + бас каса за 180лв от един познат ама мисля първо да си сложа аларма че вече бая $$ се завъртат и...взе да ме е шубе... насочих се към един пичага в кунгфуто от едно време знам че слага аларми и май е добър някой да има впечатления... благодаря за съветитеRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:TOSHIRO написа:kiselo написа:много добре тази вечер след малко напътствия от едно аверче успях да си оправя тоците...а след това като се разгорещих се оказа че колоните мни вадят ...баси и баса... ....оказа се че всичко е вързано на майната си и след малко клъцни срежи свържи сега кората ми подскача а звука ме кърти направо.... сега си намерих и едно сони усилвател + бас каса за 180лв от един познат ама мисля първо да си сложа аларма че вече бая $$ се завъртат и...взе да ме е шубе... насочих се към един пичага в кунгфуто от едно време знам че слага аларми и май е добър някой да има впечатления... благодаря за съветитеPeugeot 407 2.0 HDI
Коментар
-
Milen’ko_Punto написа:Сложих на жената 4-каналния модел на това сони и свири прекрасно. В моята кола имам стария модел от 4 години и нямам ядове а свири супер. Нямам снимки на баса но скоро ще ти направя. Баса е Паинер 10’ TS-W257D2
Коментар
-
Работя дограма - алуминий и пвц. Та тази армировка си я направих от П-образен ламаринен профил които слагаме в пвц-то. Намерих наи малкия които имаме. Хванах го през кората с рапиди с глава за ключ 8 . Ако няма оребрения на кората ше висне за няколко месеца. Трябваше да ги боядисам но все не намирам време.В алфата конфигурацията е :ЦД- Панасоникпредна линия- 13 см двукомпонентна ( мидбаси и високи ) Паинер задна - 6х9’ TS-W 6900 Амплифер- Сони Xplod 500w ( 4 канала ) И вуфер TSw 256C А ето го стъпалото на алфата:Fiat Punto 1.7td ELX Alfa Romeo 33 /1.3 vl
( Association of Drivers Against Daytime Running Lights - Bulgaria ) --- http://dadrl.hit.bg/
Коментар
-
Milen’ko_Punto написа:Работя дограма - алуминий и пвц. Та тази армировка си я направих от П-образен ламаринен профил които слагаме в пвц-то. Намерих наи малкия които имаме. Хванах го през кората с рапиди с глава за ключ 8 . Ако няма оребрения на кората ше висне за няколко месеца. Трябваше да ги боядисам но все не намирам време.В алфата конфигурацията е :ЦД- Панасоникпредна линия- 13 см двукомпонентна ( мидбаси и високи ) Паинер задна - 6х9’ TS-W 6900 Амплифер- Сони Xplod 500w ( 4 канала ) И вуфер TSw 256C А ето го стъпалото на алфата:Fiat Punto 1.1 6Speed
Коментар
-
Ами то зависи от това на тебе кво ти харесва. Аудио маняците ще ти предложат DSL , HERZ , на мен обаче си ми харесва как свири ПАИНЕРА и в двете коли имам паинери ( колони ) Пробваи със стъпало среден клас , 4 канално че след време като сложиш вуфера да не се чудиш де да го вржеш. В пунтото си имаше някакви ПИНИНФАРИНА - така пише на тях, вързах ги на цд-то , а елипсите 6х9 TS-A 6901 монтирани в кората се хранят от ампа. Вув вратите си сложи 13 см И ако искаш после си земи два филтъра по 10 лева и с тях пусни в вратите ниски а на тези в таблото високи. Ама без елипси изодзади нема яко саунд, да знаеш. Само гиролтия ще става. ети една снимка на вратите на пунтака;Fiat Punto 1.7td ELX Alfa Romeo 33 /1.3 vl
Коментар
-
Коментар
-
Milen’ko_Punto написа:Ами то зависи от това на тебе кво ти харесва. Аудио маняците ще ти предложат DSL , HERZ , на мен обаче си ми харесва как свири ПАИНЕРА и в двете коли имам паинери ( колони ) Пробваи със стъпало среден клас , 4 канално че след време като сложиш вуфера да не се чудиш де да го вржеш. В пунтото си имаше някакви ПИНИНФАРИНА - така пише на тях, вързах ги на цд-то , а елипсите 6х9 TS-A 6901 монтирани в кората се хранят от ампа. Вув вратите си сложи 13 см И ако искаш после си земи два филтъра по 10 лева и с тях пусни в вратите ниски а на тези в таблото високи. Ама без елипси изодзади нема яко саунд, да знаеш. Само гиролтия ще става. ети една снимка на вратите на пунтака;Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар