Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Sony Добър ли е избора ми?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А го кара с този плеар JVC KD-G631
    Прикачени файлове
    Fiat Punto 1.7td ELX Alfa Romeo 33 /1.3 vl
    ( Association of Drivers Against Daytime Running Lights - Bulgaria ) --- http://dadrl.hit.bg/

Коментар

много добре тази вечер след малко напътствия от едно аверче успях да си оправя тоците...а след това като се разгорещих се оказа че колоните мни вадят ...баси и баса... ....оказа се че всичко е вързано на майната си и след малко клъцни срежи свържи сега кората ми подскача а звука ме кърти направо.... сега си намерих и едно сони усилвател + бас каса за 180лв от един познат ама мисля първо да си сложа аларма че вече бая $$ се завъртат и...взе да ме е шубе... насочих се към един пичага в кунгфуто от едно време знам че слага аларми и май е добър някой да има впечатления... благодаря за съветите
      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

kiselo написа:
        много добре тази вечер след малко напътствия от едно аверче успях да си оправя тоците...а след това като се разгорещих се оказа че колоните мни вадят ...баси и баса... ....оказа се че всичко е вързано на майната си и след малко клъцни срежи свържи сега кората ми подскача а звука ме кърти направо.... сега си намерих и едно сони усилвател + бас каса за 180лв от един познат ама мисля първо да си сложа аларма че вече бая $$ се завъртат и...взе да ме е шубе... насочих се към един пичага в кунгфуто от едно време знам че слага аларми и май е добър някой да има впечатления... благодаря за съветите
        И аз ще трябва да си слагам аларма - къде се намира точно този за който пишеш и скоро ли ще слагаш ти?
        Peugeot 407 2.0 HDI

Коментар

TOSHIRO написа:
          kiselo написа:
          И аз ще трябва да си слагам аларма - къде се намира точно този за който пишеш и скоро ли ще слагаш ти?
          след макаото в ляво...един гараж е...под блока...знам и още едни дето имат по готин сервиз по патриарха са преди време от старата ми работа имах вземане даване с тях но за кратко и изглеждаха пичове...още не съм се решил обаче къде да отида...и каква аларма да сложа...така че...ще видим..
          Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
          BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
          BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

kiselo написа:
            TOSHIRO написа:
            kiselo написа:
            след макаото в ляво...един гараж е...под блока...знам и още едни дето имат по готин сервиз по патриарха са преди време от старата ми работа имах вземане даване с тях но за кратко и изглеждаха пичове...още не съм се решил обаче къде да отида...и каква аларма да сложа...така че...ще видим..
            Някой в една теме се беше изказал негативно за фирма за аларми на патриарха. Аз за други чух - пак там близо - в една от пресечките на Сливница - зад лятно кино Тракия - даже бях ходил преди около месец да питам - каза ми човека - 145лв и за ~ час и половина е готово всичко.
            Peugeot 407 2.0 HDI

Коментар

Milen’ko_Punto написа:
              Сложих на жената 4-каналния модел на това сони и свири прекрасно. В моята кола имам стария модел от 4 години и нямам ядове а свири супер. Нямам снимки на баса но скоро ще ти направя. Баса е Паинер 10’ TS-W257D2
              Колега,а тези укрепления на кората какви са точно.,..Алуминиеви и как си ги захванал..разпробил ли си я ?!?
              Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD `02
              Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

Работя дограма - алуминий и пвц. Та тази армировка си я направих от П-образен ламаринен профил които слагаме в пвц-то. Намерих наи малкия които имаме. Хванах го през кората с рапиди с глава за ключ 8 . Ако няма оребрения на кората ше висне за няколко месеца. Трябваше да ги боядисам но все не намирам време.В алфата конфигурацията е :ЦД- Панасоникпредна линия- 13 см двукомпонентна ( мидбаси и високи ) Паинер задна - 6х9’ TS-W 6900 Амплифер- Сони Xplod 500w ( 4 канала ) И вуфер TSw 256C А ето го стъпалото на алфата:
                Прикачени файлове
                ( Association of Drivers Against Daytime Running Lights - Bulgaria ) --- http://dadrl.hit.bg/

Коментар

Milen’ko_Punto написа:
                  Работя дограма - алуминий и пвц. Та тази армировка си я направих от П-образен ламаринен профил които слагаме в пвц-то. Намерих наи малкия които имаме. Хванах го през кората с рапиди с глава за ключ 8 . Ако няма оребрения на кората ше висне за няколко месеца. Трябваше да ги боядисам но все не намирам време.В алфата конфигурацията е :ЦД- Панасоникпредна линия- 13 см двукомпонентна ( мидбаси и високи ) Паинер задна - 6х9’ TS-W 6900 Амплифер- Сони Xplod 500w ( 4 канала ) И вуфер TSw 256C А ето го стъпалото на алфата:
                  С риск да оспамя темата на колегата искам да те попитам каква ти е конфигурацията в Пунтото?Аз имам 8 см Сони в таблото(плеър Сони 4х50)и дотам...Нямам си и на идея какво може да се сложи още!?!Предлагат ми изгодно 4 лентов Магнат 6х9 за кората,но не знам какви колонки да сложа във вратите(ако може) и какъв усилвател ако изобщо е нужен.Ще съм благодарен за всякакви идеи
                  Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

Ами то зависи от това на тебе кво ти харесва. Аудио маняците ще ти предложат DSL , HERZ , на мен обаче си ми харесва как свири ПАИНЕРА и в двете коли имам паинери ( колони ) Пробваи със стъпало среден клас , 4 канално че след време като сложиш вуфера да не се чудиш де да го вржеш. В пунтото си имаше някакви ПИНИНФАРИНА - така пише на тях, вързах ги на цд-то , а елипсите 6х9 TS-A 6901 монтирани в кората се хранят от ампа. Вув вратите си сложи 13 см И ако искаш после си земи два филтъра по 10 лева и с тях пусни в вратите ниски а на тези в таблото високи. Ама без елипси изодзади нема яко саунд, да знаеш. Само гиролтия ще става. ети една снимка на вратите на пунтака;
                    Прикачени файлове

Коментар

:D
                      Прикачени файлове

Коментар

Мерси много,колега!
                        Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

Milen’ko_Punto написа:
                          Ами то зависи от това на тебе кво ти харесва. Аудио маняците ще ти предложат DSL , HERZ , на мен обаче си ми харесва как свири ПАИНЕРА и в двете коли имам паинери ( колони ) Пробваи със стъпало среден клас , 4 канално че след време като сложиш вуфера да не се чудиш де да го вржеш. В пунтото си имаше някакви ПИНИНФАРИНА - така пише на тях, вързах ги на цд-то , а елипсите 6х9 TS-A 6901 монтирани в кората се хранят от ампа. Вув вратите си сложи 13 см И ако искаш после си земи два филтъра по 10 лева и с тях пусни в вратите ниски а на тези в таблото високи. Ама без елипси изодзади нема яко саунд, да знаеш. Само гиролтия ще става. ети една снимка на вратите на пунтака;
                          Колега а на твойте пайнерите как са им високите защото аз единпът съм си купувал пайнерки пищялки и изгуряха дадох за тях тогава по спомени около 85 лева сега ги гледам 99лева. ето за тези говоря http://www.dekom.bg/index.php?page=p...af9455f69feccb не бяха вързани към усилвател ама гръмнаха незнам защо гръмнаха, но много добре свиреха :D Ако ги пазех щях да ви ги покажа по точно то сама едната изгуря.Сега съм с един Хертз много добре се представят за паритеси.Ето такива са http://www.aval-bg.com/catalog/displ...ubstyle_id=405.
                          Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

Ами моите нямат за 4години никви проблеми (а и цялата аудио система де ) . Високите са в комплект с мидбаси TS-A13.. и нещо, не помня точно цифрата. Ето ти две снимки :"
                            Прикачени файлове

Коментар

Working...
                            X