Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с дигитално табло на темпра

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Esper написа:
    Disturbed написа:
    Esper Да, това е по разумния вариант - а сигурен ли си, че става ... да не прецакам и 2те табла ?
    Ами при мен стана като изобщо не съм гледал чиповете дали са еднакви Направих го от любопитство зашото и двете табла ми бяха на бюрото.Ти ако искаш да си сигурен, дай ми моделите на двете памети и ще ти кажа с 100% какво ша стане
    Добре

Коментар

Колеги виждам, че вече сте на ти с дигиталните табла и затова искам да ви попитам нещо. При мен всичко си е ОК, но бензиномера постоянно ме лъже ту пълно, ту резерва и така непрекъснато от какво може да бъде този проблем. Предварително Ви благодаря.

Коментар

cilag написа:
        Колеги виждам, че вече сте на ти с дигиталните табла и затова искам да ви попитам нещо. При мен всичко си е ОК, но бензиномера постоянно ме лъже ту пълно, ту резерва и така непрекъснато от какво може да бъде този проблем. Предварително Ви благодаря.
        Прилича на не добър контакт с маса. При мене проблема с датчика за нафтата и температурата се оправи като изчистих масите на акумулатора и на двата датчика.
        "Obviously you don't know, who are you fucking with!" /Blade/

Fiat Tempra 1.9 TDs
        Subaru Legacy 2.0i

Коментар

Мерси колега утре ще опитам, но масите на датчика за горивото самостоятелно ли са прикачени към клемата на акумолатора?

Коментар

Ако не греша тя масата на датчика за горивото си е прикачена към купето, нали все пак е маса Но за да не си играеш напразно с датчика, можеш първо да изчистиш масата на акумулатора където се включва към купето и да пробваш дали само по този начин ще се оправи. Ах като си спомня с тея маси колко лошо го отнесох като ме лъжеше и мене температурния датчик и накрая ми прегря колата
            "Obviously you don't know, who are you fucking with!" /Blade/

Fiat Tempra 1.9 TDs
            Subaru Legacy 2.0i

Коментар

cilag написа:
              Мерси колега утре ще опитам, но масите на датчика за горивото самостоятелно ли са прикачени към клемата на акумолатора?
              аз мисля, че може и да е поплавъка на бензиновата помпа - те се ебават

Коментар

Esper написа:
                Disturbed написа:
                Esper Да, това е по разумния вариант - а сигурен ли си, че става ... да не прецакам и 2те табла ?
                Ами при мен стана като изобщо не съм гледал чиповете дали са еднакви Направих го от любопитство зашото и двете табла ми бяха на бюрото.Ти ако искаш да си сигурен, дай ми моделите на двете памети и ще ти кажа с 100% какво ша стане
                Пич, разглобих и 2те табла и се оказа, че едното е като това което ти си снимал а другото / моето / е производство на Marelli Autronika и чипа не подлежи на презаписване ...

Коментар

Working...
                X