Здравейте, нов съм във форума и се надявам темата да не се повтаря. Значи карам Фиат Темпра 91г. 1,9TD. Проблемът е, че не ми работи индикаторът на турбото, не отчита нищо все едно турбото не работи. А в същото време го чувам как се задейства. Къде може да е проблемът, огледах връзките и нищо не открих.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с дигитално табло на темпра
Collapse
X
-
muf_bi4 написа:тъй като таблото е дигитално е много вазможно да не го показва,проблема щеше да е ако не ти включва турботопо принцип дигиталните табла често ’’изгармяват’’
Коментар
-
Petrov написа:muf_bi4 написа:тъй като таблото е дигитално е много вазможно да не го показва,проблема щеше да е ако не ти включва турботопо принцип дигиталните табла често ’’изгармяват’’"Obviously you don't know, who are you fucking with!" /Blade/
Fiat Tempra 1.9 TDs
Subaru Legacy 2.0i
Коментар
-
На дигиталните табла има възможност за тест на индикацията натискат се едновременно двата бутона за регулиране на осветеността и за превключване на километража trip/total и трябва да светне абсолютно всичко по него. Ако светне индикатора на турбото, значи проблема не е в таблото, а по-скоро в някой датчик или кабелFIAT Tipo 1,4mi - EX
Alfa Romeo 146ti - EX
Alfa Romeo 156 2,4JTD
Коментар
-
tonov написа:На дигиталните табла има възможност за тест на индикацията натискат се едновременно двата бутона за регулиране на осветеността и за превключване на километража trip/total и трябва да светне абсолютно всичко по него. Ако светне индикатора на турбото, значи проблема не е в таблото, а по-скоро в някой датчик или кабел"Obviously you don't know, who are you fucking with!" /Blade/
Fiat Tempra 1.9 TDs
Subaru Legacy 2.0i
Коментар
-
И да направя едно уточненйе към колегата Тонов, само лампите в долния ред в ляво не влизат в теста.А ето къде се намира въпросният куплунг който при смяна на съединителя бяхме забравили да закачим и в последствие и на мен не ми бачкаше индикацията на турбото.muf_bi4, искам реални примери от собственици на изгорели табла, не празни приказки...
Коментар
-
valeri
Здравейте, и аз имам въпрос за дигиталното табло на темпра.Не ми работи километража Отчита скоростта, но не и изминатите километри - на дисплея си стоят само чертичките Моля насочете ме към някой сервиз, защото съм с две леви :D
Коментар
-
valeri написа:Здравейте, и аз имам въпрос за дигиталното табло на темпра.Не ми работи километража Отчита скоростта, но не и изминатите километри - на дисплея си стоят само чертичките Моля насочете ме към някой сервиз, защото съм с две леви :DTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
valeri написа:Здравейте, и аз имам въпрос за дигиталното табло на темпра.Не ми работи километража Отчита скоростта, но не и изминатите километри - на дисплея си стоят само чертичките Моля насочете ме към някой сервиз, защото съм с две леви :DFIAT Tipo 1,4mi - EX
Alfa Romeo 146ti - EX
Alfa Romeo 156 2,4JTD
Коментар
-
tonov написа:Малко съм се объркал Натискат се едновременно "trip/total" и "0 trip". Другата комбинация пак е някакъв тест но на километража
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар