Здравейте,Днес ми се случи нещо, което не мога да си обясня. Изведнъж ми изчезнаха габаритите (отпред и отзад), осветлението на таблото, както и аварийките (дори не цъка релето). Имам само къси фарове, мигачи (поотделно), стопове и светлина за заден ход. Не мога да си включа халогените и стопа за мъгла (все едно не са ми светнати фаровете). Бушоните са наред. Колата ми е Браво 1.6 16в.Някой има ли идея от какво може да е? Реле /кое може да е и къде е/? Лосчето на волана /което е лочигно за габаритите, но не и за аварийките/?Благодаря на отзовалите се.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с ел. инсталация
Collapse
X
-
ogi28b написа:А светлините за мъгла оправиха ли се? Вероятен проблем в 1 от буксите зад централната конзола.Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
van_dal, да имам аларма, но къде е общото? Тя си работи нормално.ogi28b, светлините за мъгла се оправиха след като почистих ключа с лосчетата, защота не работят без включени фарове.Остана да отворя бутона на аварийките да видя дали не е от него. Някой ще сподели ли идея защо след като вадих еърбега сега постоянно ми свети а е свързан както трябва. Видях няколко теми по тоя въпрос но нищо конкретно.Bravo 1.6 16V '96
класика
Коментар
-
martinharry написа:Някой ще сподели ли идея защо след като вадих еърбега сега постоянно ми свети а е свързан както трябва. Видях няколко теми по тоя въпрос но нищо конкретно.Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар