Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем с ел. инсталация

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

проблем с ел. инсталация

Здравейте,Днес ми се случи нещо, което не мога да си обясня. Изведнъж ми изчезнаха габаритите (отпред и отзад), осветлението на таблото, както и аварийките (дори не цъка релето). Имам само къси фарове, мигачи (поотделно), стопове и светлина за заден ход. Не мога да си включа халогените и стопа за мъгла (все едно не са ми светнати фаровете). Бушоните са наред. Колата ми е Браво 1.6 16в.Някой има ли идея от какво може да е? Реле /кое може да е и къде е/? Лосчето на волана /което е лочигно за габаритите, но не и за аварийките/?Благодаря на отзовалите се.
    Bravo 1.6 16V '96
    класика

Като цяло проблема си го реших като извадих ключа с лостчетата и почистих добре пътеките. Остнаха ми аварийките.Някой с идеи? Бутона за аварийките нито цъка, нито мига, все едно не работи.
    Bravo 1.6 16V '96
    класика

Коментар

Никой ли няма и най-малка идейка?
      Bravo 1.6 16V '96
      класика

Коментар

Аларма имаш ли?
        --Старата ръжда любов не хваща!--
        156 sportwagon 1,9 jtd 115
        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

А светлините за мъгла оправиха ли се? Вероятен проблем в 1 от буксите зад централната конзола.

Коментар

ogi28b написа:
            А светлините за мъгла оправиха ли се? Вероятен проблем в 1 от буксите зад централната конзола.
            И аз така мисля. Освен това миналата година (преди да зачезна) го коментирахме с един колега. С времето пустата клема на патрона за палене прегаря и прави същите мизерии (и то едновременно). Най-вероятно като си свалял лостовете си я разбутал, та е започнала да контактува.А случайно стъклата сваляха ли се като се появи проблема?
            Настоящата - Ford Focus ST
            Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
            Франкенщайн - R.I.P.
            Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ

Коментар

van_dal, да имам аларма, но къде е общото? Тя си работи нормално.ogi28b, светлините за мъгла се оправиха след като почистих ключа с лосчетата, защота не работят без включени фарове.Остана да отворя бутона на аварийките да видя дали не е от него. Някой ще сподели ли идея защо след като вадих еърбега сега постоянно ми свети а е свързан както трябва. Видях няколко теми по тоя въпрос но нищо конкретно.
              Bravo 1.6 16V '96
              класика

Коментар

martinharry написа:
                Някой ще сподели ли идея защо след като вадих еърбега сега постоянно ми свети а е свързан както трябва. Видях няколко теми по тоя въпрос но нищо конкретно.
                Конкретното е, че имаш записана грешка в компютъра (за това свети) и трябва да ти я изчистят в сервиз. С откачане на акумолатор не става.
                Настоящата - Ford Focus ST
                Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
                Франкенщайн - R.I.P.
                Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ

Коментар

Korun, мерси за инфото.Аварийките се оправиха - беше почти стопен бутона, но с малко игра с поялника се оправи .
                  Bravo 1.6 16V '96
                  класика

Коментар

Working...
                  X