Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем със средна конзола/клима, парно/

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем със средна конзола/клима, парно/

Независимо дали съм пуснал климатика на дупка релси или от нищо парното се включва на 2-3-4 степен спира си и си тръгва .. Ужас ... имам чувството ,че е късо някъде .. не мирише НО под самите врътки на климата е много топло .. колата ходи на пълна диагностика НО тя май не обхваща и това .. Ако някой може да помогне , да пише че ме е страх и ме дразни вече .......Brava 1.6 1999g ..
    "ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
    "What do you do to help save the world?"

1.Колата с климатик ли е или с климатроник?2.Правена ли му е профилактика някога.Колко фреон има?

Коментар

Спокойно, от копчето е. И моето понякога се шашка, като минавам през дупки. Засега рядко и затова отлагам да го разгледам.ред. имам предвид врътката за степените на вентилатора.
      Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

lubobg написа:
        1.Колата с климатик ли е или с климатроник?2.Правена ли му е профилактика някога.Колко фреон има?
        Води се климатроник макар ,че не е дигитално .Профилактика на климатроник не съм правил .. Миналата година колата беше основно огледана оправена и диагностицирана , излезе че всичко е наред .. за фреонна не знам ..

Коментар

simeon3000 написа:
          Спокойно, от копчето е. И моето понякога се шашка, като минавам през дупки. Засега рядко и затова отлагам да го разгледам.ред. имам предвид врътката за степените на вентилатора.
          Да врътките за степени ми прави проблема .. Според теб ако смена кочето броблема ще изчезне така ли ..

Коментар

Working...
          X