ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с климатика.
Collapse
X
-
u_bo
-
Колеги някой сменял ли е този датчик за налягането или пресостат му викат други.При мен проблема е че климатика тръгва спира когато си поиска и не може да охлади като хората.Иначе е пълен.А като спра не ми изключва перката-може да си работи докато падне акумулатора.И като извадя буксата на датчика и спира.Аз съм набедил него.И ако знаете колко струва.Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo
Коментар
-
Датчик, като датчик за налягане. На моята като е японски какво - сигурно ще е колкото колата ли? Съмняваме, фирми много, доставчици също. Който търси намира са казали хората. Има един хубав руски сайт където са обяснили как действа климатика и как да си го провериш сам и т.н. ама не го запаметих и не мога да го открия да му се невиди. Значи единия ти е датчика за налягането, който е като защита ако се качи над нормата да изключи. Другия ти е вътре на радиатора и е датчик за температурата. Мисля, че на 16 градуса би трябвало да изключи. Поне при мен се поддържа тази температура.Fiat Palio Weekend TD70
ПО ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "ДИЗЕЛ"
Коментар
-
ogi28b написа:в бизнес-частта на форума, има няколко оферти за автоклиматици, в княжево май са добри отзивите.http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
Аз миналото лято платих 150 лева, за да ми оправят и моя климатик. Включваше от време на време или когато друсне здраво колата. Няма климатик, няма духалка. Какво бяха правили, не знам. Но важното беше, че го бяха оправили. И всичко си беше ток и жица.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар