kimirai написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с климатика.
Collapse
X
-
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
-
ogi28b написа:kimirai написа:Копчето още не съм го замервал дали работи но при включване ми тръгва и вентилатора.--Старата ръжда любов не хваща!--
Коментар
-
kimirai написа:Релето е нормално затворено 30а.Демек като го вкл. дава верига и компресора тръгва.Къде ходи на майстор.--Старата ръжда любов не хваща!--
Коментар
-
Здравейте колеги.Незнам дали точно тук е мястото за моят въпрос,но още не се ориентирам добре във форума.Питането ми е къде мога да намеря уплътнения,гарнитури или О-пръстени, незнам как се наричат,за компресора на климатика,че ми казаха че от него изпуска фреон и били за смяна.Горе долу някаква ориентировъчна цена и къде продават ?Става въпрос за Браво 1.6 16v.И може ли колата да се движи,ако е свален комресора?Браво 1.6 16v
Коментар
-
van_dal написа:Ако е свален компресора колата не може да върви, защото няма какво да държи ремъка на генератора и хидр.помпа. За другото по-добре питай, някой майстор по климатиците.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
u_bo
van_dal написа:Моля някой колега, който кутията пред акумолатора му е като моята с 3 релета да снима това най-вдясно, защото аз го нямам и не мога да го намеря без да му знам параметрите.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар